Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Stap in de wereld van veiligheid met een van onze gediplomeerde veiligheidsdeskundigen

We starten met een diepgaand gesprek waarin we samen met jou, als vertegenwoordiger van de directie of als preventiemedewerker/arbocoördinator, een vragenlijst doornemen. Indien nodig betrekken we ook andere afdelingen. Vervolgens nemen we je mee op een grondige inspectie van jouw bedrijf, waarbij we de arbeidsomstandigheden toetsen aan de Arbeidsomstandighedenwet. Tijdens deze rondgang gaan we ook in gesprek met jouw medewerkers om hun ervaringen te horen. Voor een vlotte start ontvang je vooraf een vragenlijst. Vul deze zo volledig mogelijk in, zodat we goed voorbereid bij je langskomen.

Rapportage en Plan van Aanpak

Met de informatie uit ons bedrijfsbezoek stellen we een gedegen rapport op over de RI&E en schetsen we een eerste opzet van het Plan van Aanpak (PvA). Hierin benoemen we helder welke verbeterpunten prioriteit hebben volgens de Arbeidsomstandighedenwet. Samen met jou, als verantwoordelijke functionaris, vullen we het PvA verder aan met concrete acties en uitvoeringstermijnen. We vragen je het PvA binnen 2 weken aan te vullen en naar ons terug te sturen. Zo kunnen we het eindrapport opstellen, waarmee jouw RI&E en PvA volledig voldoen aan de Arbowet.

Uitvoering

Vertrouw op onze expertise Onze veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten bij Normec Foodcare Training & Education B.V. zijn ervaren gidsen in RI&E-trajecten. Met hun expertise zorgen ze voor een grondige en professionele uitvoering, afgestemd op jouw bedrijf en branche.

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar professioneel advies om de veiligheid en gezondheid op de werkvloer te waarborgen? Wij staan voor je klaar! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het opstellen van Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) rapporten die voldoen aan de Arbowet.

Met een op maat gemaakte RI&E helpen we je niet alleen om mogelijke risico’s in kaart te brengen, maar ook om concrete actieplannen op te stellen voor een veiligere werkomgeving.

Wil je meer informatie over onze diensten en een vrijblijvende offerte ontvangen voor het opstellen van een RI&E voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via info@normectraining.com of bel naar 0418 – 57 58 59. We staan klaar om jouw bedrijf te helpen met het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving!

Cursusinformatie

Neem contact op Ga naar de trainingsagenda

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.