Subsidie mogelijkheden

Voor een groot aantal van onze trainingen en cursussen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt.

Handel Groeit

Bedrijven die onder de werkingssfeer vallen van de CAO voor de Groothandel Groenten en Fruit en die bekend zijn met een aansluitnummer bij Wissenraet & van Spaendock te Tilburg kunnen op verschillende cursussen van Normec Foodcare subsidie verkrijgen.
Voor de algemene en product modules die vallen binnen de opleiding tot keurmeester en medewerker kwaliteitszorg geldt dat er tot maximaal 50% subsidie te verkrijgen is. Voor alle overige opleidingen gericht op kwaliteit en voedselveiligheid is tot maximaal 40% subsidie te verkrijgen.
Alle informatie hierover is te vinden op de website van Handel Groeit.

STAP-budget

Vanaf 1 maart 2022 kun je bij het UWV het STAP-budget aanvragen. Hiermee krijg je maximaal €1000 om te besteden aan opleidingen en trainingen. Vanaf deze datum vind je het aanbod op STAP-budget. Stuur een mail naar info@normectraining.com voor meer informatie.

Vleesindustrie

Bedrijven die zijn aangesloten bij vleeswerkt of vleeswarenwerkt kunnen in aanmerking komen voor subsidie op opleidingen die door Normec Foodcare verzorgd worden.

  • Zie hier de volledige voorwaarden gesteld door vleeswerkt.
  • Zie hier de volledige voorwaarden gesteld door vleeswarenwerkt.

Colland

Colland is het Opleiding & Ontwikkel Fonds voor de agrarische en groene sector in Nederland. Men kan subsidie aanvragen voor het volgen van cursussen en opleidingen. Een voorwaarde, om in aanmerking te komen voor deze subsidie, is dat men voor de betreffende werknemer premie betaalt aan het fonds Colland Arbeidsmarkt en een CAO hanteert, die is opgenomen uit de volgende lijst: Colland Arbeidsmarkt. Op de website van Colland is per CAO terug te vinden voor welke cursussen subsidie aangevraagd kan worden. Kijk voor meer informatie op de website van Colland.

KMO

Voldoet u aan de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de Vlaamse ondernemerschapsportefeuille en bent u geregistreerd als KMO’er? Dan kunt u voor verschillende cursussen subsidie verkrijgen. Zie www.kmo-portefeuille.be voor registratie en het aanvragen van de subsidie. Voor vragen over dit subsidietraject kunt u contact opnemen via telefoonnummer +32(0)418 – 575859 of mailen naar info@normectraining.com