Abonnement Kenniscentrum

productielijn sap

Abonnement Kenniscentrum

Alle kennis en ervaring van onze experts komt samen in het Normec Foodcare Kenniscentrum. Niet alleen onze medewerkers beschikken daarmee over actuele kennis, onderwerpen en wetgeving. Ook jij profiteert direct van deze kennisbron met het online kennis abonnement.

Met een abonnement op het Normec Foodcare Kenniscentrum heb je onbeperkt toegang tot premium kennisartikelen, wijzigingsupdates, Risk Safety Sheets en ontvang je maandelijks de Kenniscentrum-nieuwsbrief. Je neemt deel aan (online) kennisevents en je krijgt twee kennisadvies-uren gratis per kalenderjaar.

”Abonnees van het kenniscentrum zijn automatisch op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving en standaarden. Je hoeft dus niet meer tal van nieuwsbrieven en websites bij te houden, maar ontvangt de wijzigingen maandelijks in je mailbox.”

Inhoud abonnement Kenniscentrum

Voor € 699,- excl. btw per jaar heb jij:

 • Onbeperkt toegang tot alle kennis op de kennisbank, inclusief wijziging updates wet- en regelgeving en normen en standaarden
 • Toegang tot Risk Safety Sheets
 • Deelname aan kennisevents
 • 2 advies uren per kalenderjaar ter waarde van €131,19 per stuk
 • 12 keer per jaar de digitale Kenniscentrum nieuwsbrief

Word nu lid

Sluit een abonnement af

Voordelen Normec Foodcare Kenniscentrum

 • Onbeperkt toegang tot alle kennis op de kennisbank, inclusief wijziging updates wet- en regelgeving en normen en standaarden
 • Schat aan informatie, kennis en ervaring
 • Alles op 1 plek: compleet, actueel en relevant
 • Voldoen aan de gestelde GFSI eisen om op de hoogte te zijn* bij wijzigingen in wet- en regelgeving en standaarden
 • HACCP-risicobladen beschikbaar voor gevaren- en risicoanalyse, Risk Safety Sheets
 • 2 advies uren per kalenderjaar ter waarde van €131,19 per stuk
 • 12 keer per jaar de digitale Kenniscentrum nieuwsbrief
 • Deelname aan kennisevents waar je tevens netwerkt met andere partijen in de voedingsmiddelenindustrie

*In diverse standaarden staat dat een systeem vereist is, bijvoorbeeld in BRCGS Food 1.1.8 en IFS Food 1.2.5. De systematiek zorgt dat het hoger management geïnformeerd blijft en beoordeelt: o.a. wetenschappelijke en technische ontwikkelingen, gedragscodes, wetgeving en risicomanagement.

24/7 beschikbaarheid via de online Kennisbank

Verkrijg met dit abonnement online kennis over relevante onderwerpen voor jouw kwaliteitsafdeling. Log eenvoudig in op de Kennisbank via de website en vind informatie over diverse productgroepen, standaarden en wetgeving. Ook vind je er wegwijzers en informatiebladen over allerhande onderwerpen, zoals etikettering, allergenen, basisvoorwaarden, kwaliteitssystemen, chemische, fysische en microbiologische gevaren. Maar ook bijvoorbeeld over Food defense, Food Fraude en voedselveiligheidscultuur. We voegen regelmatig nieuwe informatie en tools toe. Alles is gericht op het vergemakkelijken van het werk van jou als professional werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie of bij een aan levensmiddelen gerelateerd bedrijf, zoals een producent van verpakkingsmaterialen of een transportbedrijf.

Maandelijkse nieuwsbrieven

Maandelijks ontvang je de Kenniscentrum nieuwsbrief met exclusieve, verdiepende artikelen over actuele onderwerpen. We brengen je op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving, toekomstige wijzigingen, wijzigingen in de normen en standaarden en diverse actualiteiten en resultaten van onderzoeken die van invloed kunnen zijn op de kwaliteitssystemen van jouw bedrijf. Nieuwsbrieven, berichten en updates blijven beschikbaar in de Kennisbank.

Risk Safety Sheets

De Risk Safety Sheets zijn te gebruiken voor de onderbouwing van jouw voedselveiligheidsplan. Er zijn er meer dan 100 factsheets, onderverdeeld in chemische, fysische, microbiologische gevaren en allergenen. In de factsheets vind je een onderbouwing van de ernstfactor, een ernstomschrijving, de kans omschrijving (inclusief de belangrijkste productgroepen waar je dit gevaar in kan verwachten), van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de bronnen die wij raadplegen om de factsheet op te stellen. De Risk Safety Sheets updaten wij regelmatig, zodat jij altijd met de nieuwste informatie werkt.

Kennisevents online kennis abonnement

Jaarlijks organiseren we diverse kennisevents. Hierin wordt een actueel onderwerp uitgediept. Onze eigen experts of externe deskundigen leggen de verbinding tussen theorie en praktijk. Het onderwerp van het event sluit doorgaans aan op de thema’s die we behandelen in de whitepapers. Tijdens het Kennisevent stimuleren we interactie en is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen of het spiegelen van je eigen praktijk aan die van anderen. We organiseren de Kennisevents bij voorkeur fysiek, waarbij er ruime gelegenheid is om te netwerken.

Voorwaarden online kennis abonnement

Behoudens opzegging, wordt het Kenniscentrum abonnement steeds stilzwijgend met 1 kalenderjaar verlengd. Wil je het Kenniscentrum abonnement opzeggen? Dit kan schriftelijk of per e-mail naar kenniscentrum@normecgroup.com. De opzegtermijn is één maand.

Indien je meer advies wilt hebben dan 2 uur per jaar, kan dat natuurlijk ook. Hiervoor berekenen wij een meerprijs van €131,19 per uur.

Het abonnement gaat in op de eerste dag van de volgende maand. Het lezen van premium kennisbankartikelen op de website is mogelijk vanaf het moment van aanmelden.

Lees alle voorwaarden.

Disclaimer

De kennisdatabank wordt door experts uit het vakgebied periodiek onderhouden. We doen ons uiterste best om alle informatie volledig, actueel en correct weer te geven voor de gebruiker. Er kunnen daarentegen geen rechten ontleend worden aan de beschikbaar gestelde informatie en documenten.

Ook profiteren van deze kennisbron?

Sluit een abonnement af