Online onderzoek

Online onderzoek is ideaal om je concept te laten testen. Wij voeren doelgericht en snel onderzoek uit en je ontvangt van ons een volledige rapportage.

De belangrijkste voordelen

  • Online onderzoek is specifiek gericht op concept- en producttesten
  • Onze panelleden vormen kwalitatief goede leden
  • De achtergrondgegevens en productgebruik van leden zijn uitgebreid en uniek
  • De rapportage is snel en volledig

Usage & Attitude studie

Online onderzoek is een goede manier om uw concept of product te laten testen. Deze testmethode leent zich uitermate voor ‘Quick & Dirty’ conceptvraagstukken of ’Usage & Attitude’ studies. Een Usage & Attitude studie is van grote meerwaarde om klanten te leren begrijpen. Deze studie helpt je bij het bepalen van de doelgroep en de behoeftes, maar ook in het identificeren van nieuwe productkansen en het aanscherpen van de productstrategie.

Hoe werkt het?

Wij sturen naar een geselecteerde groep panelleden een vragenlijst. Deze panel bestaat uit duizenden landelijke deelnemers die eerder aan een in-home onderzoek of locatieonderzoek hebben meegedaan. Van deze mensen registreren wij uitgebreid welke producten en merken zij gebruiken. De vragenlijst bestaat uit vragen, afbeeldingen en omschrijvingen van producten of verpakkingen. Op basis van de beoordelingen bouwen wij een rapport.

tinka-juiste-formaat-website

Een online onderzoek laten uitvoeren?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Tinka Alaerds.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief