Online onderzoek

Online onderzoek is ideaal om jouw productidee of concept te laten testen. Wij voeren doelgericht en snel onderzoek uit en je ontvangt van ons een volledige rapportage.

De belangrijkste voordelen

  • Specifiek gericht op het testen van productideeën en concepten
  • Inzichten van de gemiddelde supermarktbezoeker tot het bereiken van specifieke doelgroepen/niche consument
  • Achtergrondgegevens en productgebruik van de consument gedetailleerd in kaart gebracht
  • Toepasbaar van orientatiefase tot productontwkkelingsfase
  • De rapportage is snel en volledig

Typen online onderzoek

Online onderzoek is een goede manier om uw concept of product te laten testen. Deze testmethode leent zich uitermate voor bijvoorbeeld het na gaan of het product bij het concept past en andersom. Een Usage & Attitude studie is van grote meerwaarde om klanten te leren begrijpen. Deze studie helpt je bij het bepalen van de doelgroep en de behoeftes, maar ook in het identificeren van nieuwe productkansen en het aanscherpen van de productstrategie.

Hoe werkt het?

Wij beschikken over een eigen online panel bestaande uit duizenden landelijk verspreide leden. Hierbij is een selectie op de gewenste doelgroep mogelijk. Middels een zorgvuldig opgestelde vragenlijst die deelnemers online invullen, verzamelen wij relevante inzichten over uw productidee of concept. Op basis van de beoordelingen ontwikkelingen wij een overzichtelijke rapportage die jou kan helpen om de juiste strategie te bepalen. Op basis van de beoordelingen bouwen wij een rapport.