Nieuws

Sensory opent de deuren in Duitsland

mensen proeven iets in het smaakhuis

Sensory opent de deuren in Duitsland

Sensory – onderdeel van Normec Foodcare – voert sensorisch onderzoek uit en helpt A-merken, PL-merken en retailers met het in kaart brengen van consumenten feedback. Al meer dan 30 jaar zijn wij marktleider en helpen wij bij het optimalisatieproces van vele producten. Naast verschillende testcentra in de Benelux, zijn we nu ook operationeel in Duitsland.

Sensory voert sensorische onderzoeken uit in heel Europa. Buiten de Benelux werken we samen met betrouwbare partner-agencies voor de uitvoer van het veldwerk. In 2011 openden wij ons eerste testcentrum ‘Het Smaakhuis’ in Amstelveen. Met deze unieke en efficiënte formule bieden wij onze klanten een zeer flexibele en toegankelijke manier van consumentenonderzoek. In de Benelux hebben wij eigen testcentra waaronder in Alkmaar, Den Bosch, Amstelveen en Antwerpen.

“Als belangrijke speler op de Nederlandse en Belgische markt openden we begin 2021 ook een eigen testcentrum in Bonn, Duitsland.”

Waarom de keuze voor Duitsland?

Een groot deel van de bestaande klanten van Sensory, produceren ook producten voor de Duitse markt. Als een product goed wordt beoordeeld door de Duitse consument betekent het nog niet dat het automatisch een succes wordt in de Nederlandse markt en visa versa. Met een eigen testcentrum in Bonn kunnen wij voor onze klanten in deze belangrijke markt van nog meer toegevoegde waarde zijn. Daarnaast liggen er voor ons goede groeikansen. Duitsland is veruit de grootste markt voor levensmiddelen en dranken in Europa.

Aansluiting met ambities Normec Foodcare

Deze uitbreiding sluit perfect aan bij de ambitie van Normec Foodcare om een breed en compleet dienstenpakket te kunnen aanbieden aan klanten. Samen met de recente overname van LVL Lebensmittel- & Veterinarlabor GmbH en de huidige activiteiten van InQuality Germany (onderdeel van Normec Foodcare) is het nieuwe Smaakhuis een logische keuze voor groei en uitbreiding richting Duitsland. Op termijn willen we in Duitsland onze vertrouwde kwaliteit op dezelfde schaal kunnen leveren als in Nederland en België. Het Smaakhuis is volledig ingericht en klaar. Zodra de maatregelen versoepelen zijn wij in Duitsland operationeel. Het Smaakhuis is Bonn komt onder 1 dak met het lab waar de metingen worden uitgevoerd door InQuality Germany.

Deskundig smaakonderzoek

Wil je jouw product op smaak laten testen omdat je benieuwd bent wat de kansen zijn? Wij helpen je graag met een goed en deskundig smaakonderzoek. Hierdoor weet je exact hoe de consument over jouw product denkt. Smaakonderzoek in het kort:

  • We laten een groep respondenten jouw product proeven
  • Diverse analyses geven je een complete rapportage
  • Door middel van smaakonderzoek optimaliseer je zo jouw product
  • Kies voor een enkel productonderzoek of vergelijkend onderzoek

 

 

Interesse in een sensorisch onderzoek? Wij helpen je graag om een product op smaak te laten testen.

Neem contact op

https://normecfoodcare.com/

Abiolab heeft een nieuwe naam

Abiolab heeft een nieuwe naam

Introductie van TestenOpPFAS.nl: Een platform voor PFAS-testen voor particuliere kippenhouders

Introductie van TestenOpPFAS.nl: Een platform voor PFAS-testen voor particuliere kippenhouders

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking