header oranje fruit en groenten

RobaLab onderdeel van Normec Foodcare

| Gemiddelde leestijd: 1 min
Dit bericht is 1267 keer bekeken

In de zomer van 2019 is RobaLab onderdeel geworden van Normec Foodcare. Met deze samenwerking versterken wij onze positie als marktleider in de kwaliteitszorg. Vanaf 27 mei 2021 heet Robalab officieel Normec Robalab.

Krachten bundelen

RobaLab is sinds de oprichting uitgegroeid tot een gerenommeerd laboratorium voor de agro-, feed- en foodsector. Om samen de groeimogelijkheden in de kwaliteitszorg nóg beter te benutten, hebben we onze krachten en expertises gebundeld.

Complete dienstverlening in de hele keten

Door de ervaring en expertise in de kwaliteitszorg past RobaLab goed in ons concept van totaalontzorging. Met food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument. Deze nieuwe samenwerking vormt hiermee een goed voorbeeld van de groei die Normec Foodcare als geheel doormaakt. Wij zijn er van overtuigd dat wij je met deze samenwerking een bredere en nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact op. Wij staan voor je klaar.

mario-willems

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

mario-willems

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

mario-willems

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief