• Nederlands
    • Engels
    • Duits

N&S Quality onderdeel van Normec Foodcare

Afgelopen zomer is N&S Quality onderdeel geworden van Normec Foodcare. Met deze samenwerking versterken wij onze positie als marktleider in de kwaliteitszorg.

Krachten bundelen

N&S Quality is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot toonaangevend kennispartner, opleider en adviseur voor zowel Quality Assurance als Quality Control. Om samen de groeimogelijkheden in de kwaliteitszorg nóg beter te benutten, hebben we onze krachten en expertises gebundeld.

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een complete integratie. Dit is voorlopig zichtbaar in het beeldmerk van N&S Quality met de toevoeging ‘Part of Normec Foodcare’. Uiteindelijk wordt Normec Foodcare als merknaam steeds meer zichtbaar.

Complete dienstverlening in de hele keten

Door de ervaring en expertise in de kwaliteitszorg past N&S Quality goed in ons concept van totaalontzorging. Met food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument. Deze nieuwe samenwerking vormt hiermee een goed voorbeeld van de groei die Normec Foodcare als geheel doormaakt.

Wij zijn er van overtuigd dat wij je met deze samenwerking een bredere en nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact op. Wij staan voor je klaar.

logo N&S Quality boxarrow-up

Datum

27-11-2019

Categorie

Nieuws | Quality Assurance

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten