N&S Quality onderdeel van Normec Foodcare

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 514 keer bekeken

Afgelopen zomer is N&S Quality onderdeel geworden van Normec Foodcare. Met deze samenwerking versterken wij onze positie als marktleider in de kwaliteitszorg.

Krachten bundelen

N&S Quality is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot toonaangevend kennispartner, opleider en adviseur voor zowel Quality Assurance als Quality Control. Om samen de groeimogelijkheden in de kwaliteitszorg nóg beter te benutten, hebben we onze krachten en expertises gebundeld.Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een complete integratie. Dit is voorlopig zichtbaar in het beeldmerk van N&S Quality met de toevoeging ‘Part of Normec Foodcare’. Uiteindelijk wordt Normec Foodcare als merknaam steeds meer zichtbaar.

Complete dienstverlening in de hele keten

Door de ervaring en expertise in de kwaliteitszorg past N&S Quality goed in ons concept van totaalontzorging. Met food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument. Deze nieuwe samenwerking vormt hiermee een goed voorbeeld van de groei die Normec Foodcare als geheel doormaakt.Wij zijn er van overtuigd dat wij je met deze samenwerking een bredere en nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact op. Wij staan voor je klaar.

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief