Nieuws

PFAS in voedingsmiddelen onder accreditatie

Normec scoort zilver

Onlangs ontving Normec mooi nieuws van duurzaamheidsplatform EcoVadis, hét onafhankelijke en internationaal erkende bureau dat duurzaamheidsprestaties beoordeelt van bedrijven wereldwijd. De inspanningen die wij afgelopen jaar op ESG-gebied hebben verricht heeft EcoVadis beloond met een zilveren rating!

Onze diensten in de TICC-sector hebben veel raakvlakken met de ESG- en mvo-criteria waar EcoVadis bedrijven op beoordeelt. Toch komt er, zo bleek afgelopen jaar, heel wat bij kijken om ook onze bedrijfsvoering integraal duurzamer te maken. Dat Ecovadis onze inspanningen heeft beloond met zilver stemt trots. Helemaal omdat we in het bijzonder goed hebben gescoord op het vlak van Arbeid & Mensenrechten en Milieu.

Deze rating betekent dat Normec behoort tot de bovenste 25% van de 90.000 bedrijven die EcoVadis heeft beoordeeld. Dit resultaat bevestigt niet alleen dat we op de goede weg zijn, het is tevens een motivatie om nog meer werk te maken van onze duurzame ambities. Onze medewerkers, klanten, leveranciers en stakeholders verdienen immers een werkgever en partner die zich oprecht en constructief inzet voor mens en planeet.

Dank aan iedereen die direct of indirect heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat! Benieuwd naar wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan op het gebied van ESG en mvo? In ons ESG-jaarverslag lees je er alles over.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op

Het laatste nieuws

Abiolab heeft een nieuwe naam

Abiolab heeft een nieuwe naam

Introductie van TestenOpPFAS.nl: Een platform voor PFAS-testen voor particuliere kippenhouders

Introductie van TestenOpPFAS.nl: Een platform voor PFAS-testen voor particuliere kippenhouders

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking