Nieuws

Normec scoort zilver

Normec scoort zilver

Onlangs ontving Normec mooi nieuws van duurzaamheidsplatform EcoVadis, hét onafhankelijke en internationaal erkende bureau dat duurzaamheidsprestaties beoordeelt van bedrijven wereldwijd. De inspanningen die wij afgelopen jaar op ESG-gebied hebben verricht heeft EcoVadis voor het tweede jaar beloond met een zilveren rating!

Ten opzichte van vorig jaar hebben we weer een verbetering in onze score laten zien en we zijn uitgekomen op 66 punten. Én we behoren over 2023 tot de top 13% bedrijven die door Ecovadis worden beoordeeld.

Onze diensten in de TICC-sector hebben veel raakvlakken met de ESG- en mvo-criteria waar EcoVadis bedrijven op beoordeelt. Toch komt er heel wat bij kijken om ook onze bedrijfsvoering integraal duurzamer te maken. Dat Ecovadis onze inspanningen wederom heeft beloond met zilver stemt trots.

Deze beoordeling bevestigt niet alleen dat we op de goede weg zijn, het is tevens een motivatie om nog meer werk te maken van onze duurzame ambities. Onze medewerkers, klanten, leveranciers en stakeholders verdienen immers een werkgever en partner die zich oprecht en constructief inzet voor mens en planeet.

Dank aan iedereen die direct of indirect heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat! Benieuwd naar wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan op het gebied van ESG en mvo? In ons ESG-jaarverslag lees je er alles over.

Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Het laatste nieuws

Brightlands NovaBite: een uniek expertisecentrum voor sensorischonderzoek en productoptimalisatie

Brightlands NovaBite: een uniek expertisecentrum voor sensorischonderzoek en productoptimalisatie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn over Handboek 85?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn over Handboek 85?

PFAS testen populair na waarschuwing NVWA: "aantal testen vertienvoudigd"

PFAS testen populair na waarschuwing NVWA: “aantal testen vertienvoudigd”