• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Normec Foodcare breidt verder uit in België

Wij hebben weer mooi nieuws: met trots delen wij mee dat Normec Foodcare en AS4 hun krachten gaan bundelen. Met deze samenwerking zijn wij ook gevestigd marktleider in de kwaliteitszorg in België.

Krachten bundelen

AS4 is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in België op het gebied van kwaliteitszorg, voedselveiligheid en managementsystemen. Zij zijn actief in alle sectoren van de voedingsmiddelenindustrie en aanverwante industrieën zoals verpakking, transport en distributie.

Om samen de groeimogelijkheden in de kwaliteitszorg nog beter te benutten, hebben we besloten om beide krachten en expertise te bundelen. Doe je bijvoorbeeld zaken met België of heb je daar filialen? Dan kunnen wij jou in de toekomst ook een totaalpakket van diensten aanbieden in de Belgische agro-, feed- en foodketen.

Totaalontzorging

Door de ervaring en expertise in de kwaliteitszorg, past AS4 goed in ons concept van totaalontzorging waar Normec Foodcare voor staat. In België bieden wij – net zoals in Nederland – een samenwerking tussen consultancy, analyses, sensorisch onderzoek en een goed it-systeem die het concept zo krachtig maakt. Deze nieuwe samenwerking vormt hiermee een goed voorbeeld van de groei die Normec Foodcare als geheel doormaakt.

Wij zijn er van overtuigd dat wij je met deze samenwerking een bredere en nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact op. Wij staan voor je klaar.

as4 hoofdkantoor boxarrow-up

Datum

21-08-2019

Categorie

Nieuws | Foodcare

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten