Normec Foodcare breidt verder uit in België

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 1437 keer bekeken

Microbiologische en chemische analyses op voedingsmiddelen en water: door het samengaan met Servaco Food Control biedt Normec Foodcare deze diensten aan in België.

Krachten bundelen

Servaco Food Control is in 1991 opgericht als Meat Control en is ontstaan vanuit de kwaliteitsdienst van een bedrijf in de vleessector. Gaandeweg de jaren lieten steeds meer andere bedrijven uit de foodsector microbiologische analyses uitvoeren door het lab. De naam Meat Control dekte niet langer de lading. De naamswijziging naar Food Control was toen een logische stap. Inmiddels is het lab verder uitgebreid en voert het zowel microbiologische als chemische analyses uit op voedingsmiddelen, diervoeders, water, dierlijke bijproducten en mest.

Om in de toekomst door te kunnen groeien worden alle krachten gebundeld en is de stap gemaakt om toe te treden tot Normec Foodcare. Op termijn zal Servaco Food Control verdergaan onder de naam Normec Foodcontrol binnen Normec Foodcare.

Totaalontzorging

Door de ervaring en expertise in microbiologische en chemische analyses past Servaco Food Control goed in ons concept van totaalontzorging waar Normec Foodcare voor staat. In België bieden wij – net zoals in Nederland – een samenwerking tussen consultancy, analyses, sensorisch onderzoek en een goed it-systeem die het concept zo krachtig maakt. Deze nieuwe samenwerking vormt hiermee een goed voorbeeld van de groei die Normec Foodcare als geheel doormaakt. Wij zijn er van overtuigd dat wij je met deze samenwerking een bredere en nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact op. Wij staan voor je klaar.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief