Nieuws

MFQI en Goodacre gaan verder als Normec Maas Goodacre

voedsel in loods

MFQI en Goodacre gaan verder als Normec Maas Goodacre

Maas Fruit Quality Inspection (MFQI) en Goodacre zijn in 2021 onderdeel geworden van Normec Foodcare. Per 1 januari 2023 gaan beide organisaties verder onder de nieuwe naam Normec Maas Goodacre. In de wereld van AGF-productkeur wordt hiermee één der grootste partijen op het gebied van AGF-inspecties gevormd. Het team werkt met 45 gemotiveerde medewerkers.

Onafhankelijke partner in kwaliteit van groente en fruit

Met Normec Maas Goodacre zijn we dé onafhankelijke partner in kwaliteit van groente en fruit. We helpen je met een uitgebreid dienstenpakket, weten wat er speelt in de markt en beschikken over kennis van de gehele keten van teelt tot consument. Onze specialisten vervullen meerdere rollen binnen de keten, zoals de rol van keurmeester, bemiddelaar, adviseur, opleider, rijpingsexpert en procesbegeleider. Van aardappels tot zachtfruit en van exoten tot inheemse groente.

Maak kennis met Normec Maas Goodacre

Onze AGF-specialisten beoordelen de kwaliteit van alle AGF-producten en adviseren daarin. Daarnaast verzorgt Normec Maas Goodacre ook claiminspecties, second opinion en detachering van keurmeesters in periode van piekdrukte en onderbezetting. Ook worden, in nauwe samenwerking met Normec Training & Education, geaccrediteerde AGF-opleidingen en trainingen aangeboden. Met dit uitgebreide dienstenpakket is Normec Maas Goodacre dé onafhankelijke partner en bieden wij oplossingen op het gebied van:

  • Productkeur AGF
  • Detachering keurmeesters
  • Cargo Survey en Claiminspecties
  • Training-on-the-job

Wereldwijde ondersteuning voor alle soorten groente en fruit

Vanuit de regio Rotterdam verleent Normec Maas Goodacre diensten in Nederland, België, Frankrijk Duitsland en de rest van de wereld. Inspectieresultaten worden digitaal vastgelegd en gerapporteerd in QC-one. Nog dezelfde dag beschikt de klant over de rapportages.

Ondersteuning in de hele keten

De missie van Normec Foodcare is dat iedereen onbezorgd kan genieten van goed en veilig eten. Elke schakel in de keten heeft hier invloed op en kent zijn eigen uitdagingen. De overnames van MFQI en Goodacre passen in de ambitie van Normec Foodcare om als totaalaanbieder én specialist een nog betere bijdrage te leveren aan kwaliteit in de hele keten.

Toegevoegde waarde in AGF, agro, feed en food

Normec Foodcare: koploper in de hele keten en kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van onder andere kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, productkeur, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen & trainingen, risicomanagement en label compliance.

Welk vraagstuk op gebied van AGF-kwaliteit je ook hebt, specialisten van Normec Maas Goodacre staan voor je klaar. Samen kijken we welke oplossing of ondersteuning het beste past bij jouw bedrijf. Neem contact op met onze Directeur Normec Maas Goodacre Emiel Maas.

 

Welk vraagstuk op gebied van AGF kwaliteit je ook hebt, specialisten van Normec Maas Goodacre staan voor je klaar. Samen kijken we welke oplossing of ondersteuning het beste past bij jouw bedrijf.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy