Nieuws

Kroonenburg Advies wordt Normec Foodcare

temperatuur meting in pan

Kroonenburg Advies wordt Normec Foodcare

In de zomer van 2019 is Kroonenburg Advies onderdeel geworden van Normec Foodcare. Deze integratie is in eerste instantie zichtbaar gemaakt in het logo van Kroonenburg Advies met de toevoeging: ‘Part of Normec Foodcare’. De komende tijd wordt er hard gewerkt om beide organisaties te integreren.

Om de integratie verder vorm te geven, gaan we uiteindelijk toewerken naar een samenvoeging en naamswijziging. Er heeft al een verhuizing plaatsgevonden naar de Balkweg 3 in Den Bosch. Daarmee zijn alle activiteiten van Kroonenburg Advies ook voor alle klanten van Normec Foodcare beschikbaar.

Andersom kunnen we onze klanten nog beter bedienen met audits & inspecties, wetgeving & etikettering, food consultancy, laboratoriumanalyses en sensorisch onderzoek. We blijven zo vertegenwoordigd in alle schakels van de voedselketen – ‘van grond tot mond’ – maar nu met een nog breder pakket aan diensten.

Wij blijven betrokken bij onze klanten

Sinds de oprichting in 1992 is Kroonenburg Advies uitgegroeid tot toonaangevend specialist in voedselveiligheid en levensmiddelenwetgeving, aanwezig in de gehele voedselketen. Kroonenburg Advies levert een bijdrage op het gebied van hygiëne-inspecties, leveranciersaudits, opstellen en controleren van voedselinformatie op verpakkingen en etiketten, in productspecificaties en het schrijven van hygiënecodes. Hier doen alle klanten van Normec Foodcare hun voordeel mee. Met het samenvoegen van de bedrijven ontstaat een nog bredere pool van kennis, ervaring en deskundigheid. De naam Kroonenburg Advies gaat verdwijnen, maar de betrokkenheid bij onze klanten blijft behouden.

Toegevoegde waarde in de hele keten

Door het overgaan van Kroonenburg Advies naar Normec Foodcare kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de voedselveiligheid en voedselinformatie in de hele keten. Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van de groei die Normec Foodcare doormaakt, als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Wij zijn er van overtuigd dat wij met deze samenwerking de vertrouwde dienstverlening kunnen verstevigen en verduurzamen. Zo kunnen we blijven inspelen op ontwikkelingen in wetgeving en houden we een maatschappelijke blik op ons voedsel.

Wil je meer weten?

Neem contact op
Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy