Nieuws

Klanten waarderen Normec Foodcare met een 7,9

toetsenbord

Klanten waarderen Normec Foodcare met een 7,9

In oktober 2023 heeft onderzoeksbureau Customeyes het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Normec Foodcare uitgevoerd. Hieruit kwam naar voren dat klanten onze dienstverlening waarderen met een 7,9 gemiddeld. Onze betrouwbaarheid, klantgerichtheid en ons kennisniveau worden onder andere benoemd als sterke punten. Een groot compliment voor al onze medewerkers.

We zijn trots op het resultaat en danken alle deelnemers van het klanttevredenheidsonderzoek voor de gegeven waardering, verbeterpunten en complimenten. De komende tijd werken we onverminderd hard om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het belang van klanttevredenheid in 2023

Net als 2022 was 2023 voor veel van onze klanten, maar ook voor Normec Foodcare, een jaar met grote uitdagingen. Denk aan de hoge energie- en productiekosten en de voortdurende krapte op de arbeidsmarkt. Juist ook in dit jaar vol uitdagingen wilden we onderzoeken hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren. Door het meten van de klanttevredenheid kunnen we onze dienstverlening optimaliseren en de nodige verbeterpunten doorvoeren.

Vervolg

De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek zijn gedeeld binnen Normec Foodcare. De komende tijd werken we onverminderd hard om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op
Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy