Innovative Fresh maakt deel uit van Normec Foodcare

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 736 keer bekeken

Afgelopen zomer is Innovative Fresh onderdeel geworden van Normec Foodcare. De komende tijd wordt hard gewerkt om de beide organisaties te integreren en toegewerkt naar een samenwerking die voor klanten ‘best of both worlds’ biedt. Uiteindelijk resulteert dit tot een volledige samenvoeging.

Met deze integratie zijn alle activiteiten van Innovative Fresh en Normec Foodcare voor alle klanten beschikbaar. Met food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument.

Bundeling van krachten geeft synergievoordelen

Innovative Fresh is toonaangevend leverancier van objectieve en onafhankelijke kwaliteits- en smaakinformatie en geeft inzicht in de kwaliteit en houdbaarheid van verse producten. Deze bijdrage en de unieke positie in het testen van verse producten van vooral retailers is van toegevoegde waarde voor klanten van Normec Foodcare. Met dit bredere pallet aan diensten ontzorgen we onze klanten en kunnen we synergievoordelen bieden.

AGF-afdeling-Jumbo

Toegevoegde waarde in de hele keten

Door deze krachtenbundeling leveren wij meer toegevoegde waarde in de hele keten. Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van de groei die Normec Foodcare doormaakt, als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Op normecfoodcare.com vind je alle informatie en contactmogelijkheden. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

karin2

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Director Quality & Business Development Karin Gorree.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

karin2

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Director Quality & Business Development Karin Gorree

karin2

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief