header oranje fruit en groenten

Innovatieve verbeteringen in mestanalyses voor een duurzamere toekomst

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 135 keer bekeken

Normec Robalab en Normec Dumea voeren al jarenlang mestanalyses uit binnen de agro-sector. Mede door regel- en wetgeving, maar ook door ontwikkelingen binnen de sector zijn deze analyses ook steeds verder doorontwikkeld. Beide agrolabs hebben hierbij ook niet stilgestaan. Recente veranderingen hebben niet alleen de efficiëntie van de diensten verhoogd maar ook bijgedragen aan een duurzamere toekomst voor de landbouwsector. Door strategische en intensieve samenwerkingen tussen onder andere de agrolabs binnen Normec Foodcare is de lat nog hoger gelegd voor precisie en snelheid.

Efficiëntere planning voor ophalen mestmonsters

Een van de eerste aanpassingenwaar de agrolabs zich op hebben gefocust is een efficiëntere planning voor het ophalen van mestmonsters. Hierdoor kunnen boeren en landbouwbedrijven hun monsters nog sneller en gemakkelijker laten analyseren.

Verbeterde communicatie, zowel intern als extern

Klantcontact is bij ons een topprioriteit en dankzij regelmatige interacties met onze klanten versterken we onze klantrelaties en zien we tijdig waar de behoeften liggen. Deze persoonlijke benadering is essentieel. Bij ons krijg je een herkenbare stem aan de lijn en geen externe helpdesk.

Focus op klantgerichtheid

Wij kijken vooruit en zetten ons in om verdere verbeteringen in onze dienstverlening te kunnen doorvoeren. Maar ook extra capaciteit en een betere logistieke planning waardoor we kunnen anticiperen op de verwachte groei van het aantal analyses.
Klantcontact staat voor ons op nummer één en we blijven ons inzetten om de landbouwsector te ondersteunen bij het verbeteren van duurzaamheid en efficiëntie. Dankzij onze recente aanpassingen kunnen boeren en landbouwbedrijven nu nog meer profiteren van onze mestanalyses.

mario-willems

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

mario-willems

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

mario-willems

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief