• Nederlands
    • Engels
    • Duits

In de hele keten alles onder controle met Normec Foodcare

Voedingsmiddelen leggen een hele weg af voordat ze op het bord van de consument terechtkomen. Op elk moment moet je garanderen dat de voedselveiligheid voldoet aan de gestelde wetgeving en de productkwaliteit van het juiste niveau is. En uiteindelijk mag dit alles niet ten koste gaan van de smaak. Een uitdagend proces met veel kritische punten. Hoe zorg jij ervoor dat je altijd alles onder controle hebt?

Overzicht bewaren

Tegenwoordig moet je overal iets vanaf weten. Met een beetje kennis over voedselveiligheid en kwaliteitszorg red je het niet meer. Er wordt van je verwacht dat je een visie hebt op het digitaal inrichten van het kwaliteitssysteem, productspecificaties beheert, microbiologische analyses uitvoert, alle wijzigingen rondom de wetgeving bijhoudt en dat de consument het product uiteindelijk ook nog koopt. Wij beseffen als geen ander dat het dan niet altijd makkelijk is om overzicht te houden in de hele keten en de potentiele risico’s scherp te hebben.

Alles bij één partij

Om ervoor te zorgen dat jij wél overzicht houdt, is het effectiever om alles bij één partij onder te brengen. Normec Foodcare heeft alle expertises en kennis gebundeld. En dat levert voordelen op. Zo geeft het jou beter inzicht in alle kansen en risico’s van een product of productieproces. Maar belangrijker nog: door de gecombineerde kennis en de meer dan 25 jaar ervaring heb je met Normec Foodcare de beste sparringpartner en kun je rekenen op de beste zorg op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Wat mag Normec Foodcare voor jou betekenen?

Neem contact met ons op via 073 303 0288 of via ons contactformulier. We horen graag van je.

keten normec foodcare boxarrow-up

Datum

20-11-2019

Categorie

Nieuws | Foodcare

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten