header oranje fruit en groenten

In de hele keten alles onder controle met Normec Foodcare

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 482 keer bekeken

Voedingsmiddelen leggen een hele weg af voordat ze op het bord van de consument terechtkomen. Op elk moment moet je garanderen dat de voedselveiligheid voldoet aan de gestelde wetgeving en de productkwaliteit van het juiste niveau is. En uiteindelijk mag dit alles niet ten koste gaan van de smaak. Een uitdagend proces met veel kritische punten. Hoe zorg jij ervoor dat je altijd alles onder controle hebt?

Overzicht bewaren

Tegenwoordig moet je overal iets vanaf weten. Met een beetje kennis over voedselveiligheid en kwaliteitszorg red je het niet meer. Er wordt van je verwacht dat je een visie hebt op het digitaal inrichten van het kwaliteitssysteem, productspecificaties beheert, microbiologische analyses uitvoert, alle wijzigingen rondom de wetgeving bijhoudt en dat de consument het product uiteindelijk ook nog koopt. Wij beseffen als geen ander dat het dan niet altijd makkelijk is om overzicht te houden in de hele keten en de potentiele risico’s scherp te hebben.

Alles bij één partij

Om ervoor te zorgen dat jij wél overzicht houdt, is het effectiever om alles bij één partij onder te brengen. Normec Foodcare heeft alle expertises en kennis gebundeld. En dat levert voordelen op. Zo geeft het jou beter inzicht in alle kansen en risico’s van een product of productieproces. Maar belangrijker nog: door de gecombineerde kennis en de meer dan 25 jaar ervaring heb je met Normec Foodcare de beste sparringpartner en kun je rekenen op de beste zorg op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Wat mag Normec Foodcare voor jou betekenen?

Neem contact met ons op via 073 303 0288 of via ons contactformulier. We horen graag van je.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief