header oranje fruit en groenten

Goodacre 100% onderdeel van Normec

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 1002 keer bekeken

Per 1 oktober 2021 maakt Goodacre, belangrijke speler in de wereld van productkeur, deel uit van Normec. Door deze overname is Normec Foodcare de grootste speler op het gebied van inspecties in AGF geworden. Samen met de keurmeesters van Maas Fruit Quality Inspections en Product Quality Inspections werken dagelijks ruim 40 keurmeesters aan de beste kwaliteit in groente en fruit.

Maak kennis met Goodacre

Als kwaliteitscontrolebedrijf is Goodacre gespecialiseerd in de inspectie van verse groente en fruit. Op locatie worden kwaliteitscontroles uitgevoerd, zowel in opdracht van een exporterende producent als van de kopende detailhandelaar.

Toegevoegde waarde in de hele keten

Alles is er op gericht dat onze klanten gezond en veilig voedsel kunnen produceren. Elke fase van de keten heeft hier invloed op en kent zijn eigen uitdagingen. De overname van Goodacre past in de ambitie van Normec Foodcare om als totaalaanbieder én specialist een nog betere bijdrage te leveren aan kwaliteit in de hele keten. Productkeur is daarbij een belangrijk onderdeel.

Toegevoegde waarde in agro, feed en food

Samen vormen we Normec Foodcare: koploper in de hele keten en kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van o.a. kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, productkeur, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen & trainingen, risicomanagement en label compliance.

peter-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief