Nieuws

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking

Fruit Logistica 2024

Fruit Logistica, een beurs gevuld met innovatie en samenwerking

Na een dynamische Fruit Logistica in Berlijn, blikken we terug op onze succesvolle deelname en samenwerking tussen de Normec entiteiten: Groen Agro Control, Maas Goodacre, Innovative Fresh en QC One. Het evenement, van 7 tot 9 februari, bood ons de kans om als collectief de AGF-sector te ondersteunen en verbeteren met onze gecombineerde diensten.

Een breed spectrum aan expertise

Op Fruit Logistica hebben we de samenwerking tussen onze onderdelen benadrukt. Groen Agro Control toonde het belang van diepgaand labonderzoek voor de kwaliteit en veiligheid van AGF-producten. Innovative Fresh liet zien hoe we kwaliteitsmetingen vanuit consumentenperspectief uitvoeren. Het team van Maas Goodacre deelde hun uitgebreide kennis met klanten, en QC One demonstreerde hoe hun kwaliteitscontrole software de efficiëntie van dagelijkse controles verbetert.

Samen sterker

De interactie op onze stand was levend bewijs van de kracht van onze geïntegreerde aanpak. Bezoekers waren enthousiast over de mogelijkheid om met één partner alle aspecten van kwaliteitsborging in de AGF-sector te dekken. Onze experts deelden inzichten, bespraken nieuwe trends en werkten samen met klanten en partners aan uitdagingen met onze expertise. Zo is Groen Agro Control het eerste geaccrediteerde lab voor PFAS-onderzoek.

Innovatie en toekomstvisie

We hebben de nieuwste technologieën, inclusief AI en het belang van gegevensverzameling, verkend. De positieve feedback op onze software en de interesse in onze diensten bevestigen de vraag naar geavanceerde oplossingen. Bij Normec streven we voortdurend naar innovatie om onze klanten te ontzorgen met topkwaliteit door de gehele sector. QC One onderzoekt hoe AI objectieve kwaliteitscontrole mogelijk kan maken.

Leerzaam event

Fruit Logistica bood meer dan een kans om onze diensten te presenteren; het was een platform voor ideeënuitwisseling en het versterken van relaties. Onze gesprekken onderstreepten de brede interesse in wat wij als Normec bieden. Onze succesvolle deelname bevestigt dat onze samenwerking niet alleen onze diensten verrijkt, maar ook een solide basis legt voor toekomstige ontwikkelingen in de sector.

Onze diensten

Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op
Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Nat voorjaar zorgt voor kopzorgen bij boeren

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Voedselwetgeving

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy

Cursus Listeria in samenwerking met Wageningen Academy