header oranje fruit en groenten

Dumea en Robalab maken nu deel uit van Normec Foodcare

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 914 keer bekeken

In 2019 is Robalab in Deurne en in 2020 Dumea in Wijhe onderdeel geworden van Normec Foodcare. Beide zijn laboratoria die actief zijn in de agro-, feed- en foodsector. We hebben hard gewerkt aan de integratie van onze organisaties en we zijn vanaf 27 mei 2021 herkenbaar aan de nieuwe namen Normec Robalab en Normec Dumea.

Normec Robalab

Op het gebied van mest, grond, water, nematoden, diervoeders en levensmiddelen biedt Normec RobaLab analyses en advies voor partijen in de agro-, feed-, en foodsector. Iwan Gijsbers is oprichter van Robalab in Deurne: “Bedrijven kiezen voor ons omdat we betrokken zijn in het hele proces: van de productie van voedsel tot aan consumptie, en dat is vrij uniek in ons vak.”

Normec Dumea

Normec Dumea is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderzoeken voor mens en dier, voor bedrijven in de agrarische sector. Daarnaast voert Normec Dumea onderzoeken uit op waters in diverse sectoren. Marieke Mooi, Business Unit manager Normec Dumea: “We beschikken we over jarenlange ervaring en inzichten op het gebied van mest-, grond-, gewas- en wateronderzoek”.

Toegevoegde waarde in de hele keten

Alles is er op gericht dat klanten gezond en veilig voedsel kunnen produceren. Elke fase van de keten heeft hier invloed op en kent zijn eigen uitdagingen. Door het samengaan van de beide bedrijven met Normec Foodcare ontstaat een ketenpartner die als totaalaanbieder én specialist een nog betere bijdrage levert aan kwaliteit in de hele foodketen. Agro vormt daarin het startpunt.

Alle krachten gebundeld

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, testcentra, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Allen met tientallen jaren ervaring. Samen vormen we Normec Foodcare: koploper in de hele keten en kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van o.a. kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen en trainingen, risicomanagement en label compliance.

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

mario-willems

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

mario-willems

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

mario-willems

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief