Verhandelbaarheidsrapport

vrouw maakt e-learning achter laptop

Verhandelbaarheidsrapport

Breng je een product (opnieuw) op de markt? Retailers in binnen- en buitenland kunnen je dan vragen om een verhandelbaarheidsrapport, ook wel Verkehrsfähigkeitsbescheinigung genoemd. De retailer wil een rapport van een onafhankelijke instantie waaruit blijkt dat het product voldoet aan alle eisen: zowel de wetgeving als de eisen van de retailer. Wij helpen je daarbij!

Verhandelbaarheidsrapport in het kort

  • Retailers kunnen vragen een onafhankelijk rapport over je product
  • Wij kunnen dit rapport leveren na analyses door ons lab
  • Volledig geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie
  • Na afloop kunnen we het rapport ook in het Duits of Engels opleveren

Als specialist kunnen we voor jou een verhandelbaarheidsrapport opstellen en regelen we dat je heel snel het gewenste rapport in handen hebt. Nadat je wensen zijn doorgesproken, regelen wij dat de producten bij jou opgehaald worden. Alle analyses worden uitgevoerd door Normec Foodlab. Zij zijn door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd en voeren analyses uit onder accreditatie volgens NEN-EN-ISO/IEC 17025 (zie scope L509).

Analyses en etiketcheck

Onze specialisten voeren daarnaast ook een etiketcheck uit voor je. De analyses en de etiketcheck worden in één rapport aan je gerapporteerd met bijbehorende adviezen en opmerkingen. Je kan de rapportage desgewenst ook in het Duits of Engels laten opstellen. Dit rapport kan je aan jouw klant overhandigen om te voldoen aan zijn eisen.