In-home onderzoek

In-home onderzoek, of home placement, is één van de meest betrouwbare vormen van productonderzoek. Wij vragen naar de mening van de gebruiker in zijn of haar vertrouwde omgeving. Dit kan bij de consument thuis zijn of in een omgeving waar het product normaal gebruikt wordt. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de mening van gezinsleden mee te nemen in de productbeoordeling. Het resultaat: een zo objectief mogelijk antwoord.

 

Hoe werkt het?

Respondenten krijgen een product thuis gestuurd. Zonder externe invloeden beoordelen zij het product op een moment waarop ze het normaal ook gebruiken. Via een online vragenlijst vullen zij vragen in over onder andere de verpakking en het gebruiksgemak. Tien dagen na aanlevering ontvang je van ons het rapport. Alle resultaten nemen wij op in de Normec Database. Dat is uniek in de markt. In deze database staan alle door ons uitgevoerde onderzoeken van de afgelopen drie jaar.

Hierin staan de gemiddelde scores van alle onderzoeken verdeeld over specifieke productgroepen. Hierdoor krijg je van ons een goed advies over de kansen van jouw product.

Keuze uit iedere doelgroep

Voor een in-home onderzoek kan iedere doelgroep in Nederland of België worden geselecteerd. Ook partners en kinderen kunnen middels aparte vragenlijsten in het onderzoek worden betrokken.

tinka-juiste-formaat-website

Wil je een in-home onderzoek laten uitvoeren?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Tinka Alaerds.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief