• nl
    • en
    • de

Trainingsaanbod

Normec Foodcare biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen op het gebied van kwaliteitszorg en voedselveiligheid aan. In ons trainingsaanbod vindt u alle trainingen die we aanbieden. De bevoegde trainers van BK Opleidingen & Trainingen werken samen met onze levensmiddelentechnologen. Hierdoor weten zij als geen ander wat de belangrijkste onderwerpen zijn op de werkvloer en aan welke eisen bedrijven moeten voldoen.

  • Wij staan voor een persoonlijke en premium aanpak.
  • Door de kennis en ervaring van onze trainers verzorgen zij de trainingen voor elk niveau.

Voedselveiligheid en kwaliteitszorg

De onderwerpen van de trainingen zijn gericht op voedselveiligheid en kwaliteitszorg, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Ieder jaar wordt ons trainingsaanbod opgefrist, zo zorgen wij voor een actueel aanbod van onze trainingen. Onze trainers houden continu de trends en het nieuws in de gaten. Zo kunnen zij de trainingen aanpassen op de actualiteit. Het kan ook gebeuren dat door het jaar heen het trainingsaanbod verandert, mocht er behoefte zijn naar bepaalde trainingen.

Trainingsaanbod

Voor het trainingsaanbod kunt u terecht op de website van BK Opleidingen & Trainingen. Hier staat het meest actuele aanbod van trainingen. In de trainingsagenda vindt u de open inschrijving trainingen die door het jaar heen gepland staan.

Praktische informatie

Onze geplande trainingen vinden altijd plaats in het midden van het land. We hebben trainingslocaties in Doorn en Houten. Hierdoor zijn de trainingen voor iedereen goed te bereiken. Volgt u een training van een dagdeel? De ochtendtrainingen duren van 9.00 uur tot 12.15 uur. De middagtrainingen vinden plaats van 13.00 tot 16.15. Bij meerdaagse trainingen is er mogelijkheid om te overnachten. Wanneer u zich inschrijft voor een training ontvangt u een week voorafgaand aan de training de definitieve gegevens.

dienst-opleidingen-en-trainingen boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat onze trainers voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk onze projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten