• nl
    • en
    • de

Houdbaarheidsonderzoek

Wij voeren houdbaarheidsonderzoek uit om de houdbaarheid van een product te bepalen. De producten worden voorzien van microbiologisch en sensorisch onderzoek. Aan de hand van de resultaten geven wij u een advies over de houdbaarheid. Daarnaast adviseren wij u over de mogelijkheden voor houdbaarheidsverlenging. Een eenvoudige aanpassing in het productieproces of de productsamenstelling kan tot verrassende resultaten leiden.

  • Wij staan voor een snelle, persoonlijke en kwalitatieve aanpak.
  • Door onze ervaring voeren wij de onderzoeken uit op hoog niveau.

Waarom een houdbaarheidsonderzoek?

Een houdbaarheidsdatum op producten geeft de consumenten zekerheid dat het product tot die datum van goede kwaliteit en veilig is. Een houdbaarheidsonderzoek van Normec Foodcare geeft u de juiste informatie zodat consumenten een veilig en goed product kunnen kopen.

Er zijn veel verschillende soorten houdbaarheidsonderzoeken mogelijk. Zo is alleen een microbiologisch onderzoek aan het begin en einde van de houdbaarheid mogelijk. Dit doen we door middel van een challengetest. Daarnaast kunnen we ook variabelen inbouwen zoals temperatuur of kunnen we een microbiologisch en sensorisch onderzoek combineren. Het is ook mogelijk om diverse producten of processen te vergelijken.

dienst analyses boxarrow-up

Meer informatie

Meer weten over een houdbaarheidsonderzoek of wilt u uw ideeën bespreken? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten