• Nederlands
    • Engels
    • Duits

E-learning

E-learning is één van de vormen van training die Normec Foodcare aanbiedt. Naast de open inschrijving, incompany en maatwerk trainingen is dit een vorm van opleiden. Dit kan vaak ook onderdeel zijn van een opleidingsplan.

  • Wij staan voor een persoonlijke en kwalitatieve aanpak.
  • Door de juiste kennis te verwerken in een E-learning zijn jouw medewerkers goed opgeleid.

E-learnings kunnen per stuk afgenomen worden, maar kunnen ook organisatiebreed worden ingezet. Wanneer je jezelf inschrijft voor een digitale learning ontvang je binnen een paar dagen een code waarmee je de training op een door je gewenst moment kunt volgen. De factuur volgt later via e-mail.

E-learning op maat

Wij kunnen speciaal voor jou een E-learning op maat creëren. Het is mogelijk om deze aan te passen aan jouw organisatie of deze speciaal voor je te ontwikkelen. Een learning heeft verschillende voordelen voor jouw bedrijf. Zo kunnen medewerkers zowel thuis als op het werk aan de slag. Hierdoor is het niet per se noodzakelijk om daar tijd voor vrij te maken of om een speciale locatie af te huren. Een E-learning kan in verschillende talen aangeboden worden. Zeker voor internationale medewerkers is dit handig. Zo kunnen zij opgeleid worden in hun eigen taal. Daarnaast is het mogelijk om af te sluiten met een toets. Hieraan kan een certificaat gekoppeld worden. Zodra de cursist de toets voldoende haalt, rolt er een certificaat uit de printer.

Uitzendkrachten trainen

Het is ook mogelijk om uitzendkrachten een training aan te bieden. Zo zijn zij al op de hoogte voordat zij de werkvloer betreden. Een E-learning kan in meerdere talen gemaakt worden. Zo kan je ook buitenlandse uitzendkrachten een digitale learning laten maken. In een training kan je de procedures, werkwijze, regels, eisen en andere verplichte onderdelen aan bod laten komen.

dienst-opleidingen-en-trainingen boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd of een E-learning iets voor je is? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten