• nl
    • en
    • de

Certificering BRC, FSSC en IFS

Gecertificeerd of erkend worden door een Certificerende Instelling kan wanneer een bedrijf aan specifieke eisen van een standaard voldoet. Tijdens een audit wordt beoordeeld of een organisatie niet alleen in theorie (handboek) maar ook in de praktijk aan de normeisen voldoet en zo een certificering kan behalen.

  • Wij staan voor een persoonlijke, praktische en flexibele aanpak.
  • Door onze actuele kennis en ervaring kunnen wij u goed helpen op weg naar de certificering van uw bedrijf.

Begeleiding bij een certificering

De keuze voor een certificaat, keurmerk of een combinatie hiervan, hangt af van welke markten u in het binnen- of buitenland bedient, wat de ambitie van uw bedrijf is en wat de eisen van externe partijen zijn. Wij maken samen met u een weloverwogen afweging  welke certificering passend is. In samenwerking met uw medewerkers verzorgen wij de implementatie van het betreffende systeem zoals BRC, FSSC 22000 en IFS, ondersteunen we bij de certificeringsaudit en zorgen we voor handhaving van het  door uw gewenste kwaliteitssystemen. Daarbij gaat de meeste aandacht uit naar het creëren van bewustwording en draagvlak bij de medewerkers welke met het kwaliteitssysteem aan de slag gaan. Hierbij wordt gewerkt aan structurele verbetering van uw organisatie en de bijbehorende processen.

dienst-kwaliteitszorg boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat onze projectmanagers voor de certificering van uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten