header oranje fruit en groenten

Training-on-the-job AGF

Effectief en volledig aangepast aan uw bedrijfsproces een keurmeester AGF opleiden? Onze training-on-the-job maakt het waar! De training waar theorie en praktijk samen komen. Het resultaat? Praktijkopgeleide keurmeesters met een hoog kennisniveau binnen uw werkproces.

Het opleidingsprogramma

Training-on-the-job is een 1 op 1 training, maar een kleine groep is ook mogelijk. Onze trainers leiden jullie medewerkers op in de eigen werkomgeving. Het programma wordt volledig afgestemd op de eigen producten binnen het eigen bedrijfsproces aan de hand van regelgeving, klant- en productspecificaties.

De training start met het opfrissen of bijbrengen van de basiskennis. Na het bepalen van het kennisniveau wordt de praktijkkennis verder vergroot met de door u geselecteerde producten.

Van de sessies en toetsmomenten wordt door de trainer een registratie bijgehouden. De keurmeester ontvangt voor een met goed afgeronde productsessie een certificaat van deelname.

De trainingssessie

Gedurende een sessie van 5 uur komen de drie hoofdonderdelen aan de orde: theorie, praktijk en een toetsingsmoment. Gemiddeld één sessie per product volstaat. De lijst van producten en daarbij horende praktijkgerichte sessies wordt op verzoek toegestuurd.

Voordelen Training-on-the-job

  • Persoonlijk, efficiënt en volledig gericht op uw behoeften en wensen
  • Trainen in de eigen werkomgeving
  • Flexibel in opzet en traningsschema
  • Geen volledige trainingsdagen
  • Verkorte trainingsduur
  • Meertalig (Nederlands, Engels, Frans en Duits)

Meld je aan voor de Training-on-the-job

Emiel Maas

Neem contact op met onze Directeur Normec Maas Goodacre Emiel Maas

Neem contact op

Opleiding keurmeester AGF

Wil je geen gebruik maken onze Training-on-the-job, maar toch jouw medewerkers opleiden voor het controleren en keuren van aardappelen, groenten- en fruitproducten? Dat kan met onze opleiding keurmeester AGF. Ideaal voor bijvoorbeeld medewerkers van AGF handels- en verwerkende bedrijven, afzetorganisaties en telersverenigingen, centrale distributiecentra en grootwinkelbedrijven.

Onze basiscursus Welkom in de wereld van de AGF is speciaal ontwikkeld voor commercieel en/of loodsmedewerkers van AGF-groothandel en -verwerkingsbedrijven. De cursussen zijn modulair van opbouw en kunnen we naar behoefte samenstellen, afhankelijk van het takenpakket van de medewerkers.

Meld je aan voor de opleiding keurmeester AGF
Emiel Maas

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Directeur Normec Maas Goodacre Emiel Maas.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Emiel Maas

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Directeur Normec Maas Goodacre Emiel Maas

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Emiel Maas

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief