Private labelservice

Voor jou als eigenaar of producent van een private label kan het proces rondom specificatiebeheer en labels soms lastig zijn. Het is vaak te complex en tijdrovend om er even bij te doen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het hele administratieproces. Kan jij hier onze hulp en kennis ook goed bij gebruiken? Onze etiketteringsspecialisten geven jou graag advies.

Met de inzet van onze specialisten bespaar je veel tijd. Je hebt meer capaciteit, kennis en ervaring in huis om te voldoen aan de eisen en strakke deadlines van jouw klanten. Er is immers tijd en kennis nodig om de informatie in de systemen juist in te voeren en te onderhouden. Daar helpen wij je graag bij.

Voldoen aan eisen van retailers

Retailers gebruiken verschillende systemen om hun specificaties te beheren. Elke systeem werkt op een andere manier en elke retailer stelt weer andere eisen. Produceer je bijvoorbeeld meer producten onder één private label? Dan is het een flinke klus om alle informatie op tijd aan te leveren bij de klant. Daarnaast hebben retailers vaak ook nog – naast de wettelijke eisen – hun eigen eisen waar het etiket aan moet voldoen.

Betrouwbare hulp voor je private label

Hulp nodig bij het specificatiebeheer en de etikettering van je private label? Onze specialisten helpen je graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

Private labelservice in het kort

  • Speciaal voor eigenaren en producenten van private labels 
  • Hulp bij specificatiebeheer en etikettering 
  • Je voldoet aan de wettelijke eisen én de eisen van de retailers 
  • Zelfs een eigen specificatiesysteem opbouwen is mogelijk

Hulp nodig bij het voldoen met je private label aan alle vereisten ?

peter-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

Neem contact op

Software oplossingen

Productspecificaties automatiseren? Geen probleem!

Ook met de automatisering van productspecificaties kunnen wij je helpen. Dankzij onze software kun je eenvoudig online jouw productspecificaties beheren en bijhouden. Ingevoerde grondstof- en receptuurgegevens worden automatisch omgezet in eindproductspecificaties en ingrediëntendeclaraties.

Uiteraard volgens de meest recente wetgeving. Heb je aanpassingen in grondstoffen of recepturen? Die worden dan direct doorgevoerd in alle eindproductspecificaties. Dit maakt je specificatiebeheer een stuk eenvoudiger en bespaart je veel tijd.

Eenvoudig te koppelen

Onze aanpak biedt je volop voordelen. Op basis van de ingevoerde grondstoffen en recepturen worden voedingswaarden van eindproducten automatisch berekend. Met de allergenenmatrix heb je altijd een up-to-date overzicht van de in het eindproduct aanwezige allergenen. Deze overzichten zijn te koppelen aan andere informatiesystemen, zoals PS in foodservice. Dit zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing.

Onze specialisten kunnen de specificaties ook opstellen in diverse andere systemen, zoals Eclarion, Navision, CBS, PeQAsus, Bestmix en Reflex.

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde diensten

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief