header oranje fruit en groenten

Opleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. Wij kijken naar wat de medewerker op welk moment nodig heeft. Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met je een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker maken of een gericht en compleet (digitaal) opleidingsplan voor de gehele organisatie. Dat scheelt veel tijd, geld en energie.

Voor zowel het persoonlijke als continue (digitale) opleidingsplan geldt altijd dat de wensen en leerbehoeften van jou als klant het uitgangspunt zijn. Hierbinnen zijn vrijwel alle onderwerpen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit mogelijk, altijd op het door jouw gewenste niveau.

Opleidingsplan in het kort

  • Onderhoud de kennis bij vaste medewerkers
  • Een persoonlijk of bedrijfsopleidingsplan
  • Jouw wensen en leerbehoeften zijn ons uitgangspunt

Onderhoud de kennis bij vaste medewerkers door een opleidingsplan

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

Neem contact op

Persoonlijk opleidingsplan

Uw ambitie is om uzelf verder te ontwikkelen binnen de kwaliteitszorg.
Wij bieden u een geheel vrijblijvende intake aan waarmee we uw opleidingsbehoefte in kaart brengen.
Ongeacht uw instapniveau maken we een plan waarmee u verder komt. Hieruit volgt een aanbieding van verschillende cursussen en trainingen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Trainingen kunnen ook online gevolgd worden in de vorm van E-learning. Eventueel kunt u op de werkplek gecoacht worden door een ervaren adviseur QA.

Op deze wijze is het ook mogelijk om een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker samen te stellen. Samen met u en uw medewerker kunnen we op basis van ambities en competenties het leervraagstuk in kaart brengen.

Bedrijfsopleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. U heeft overzicht in wat iedere medewerker op welk moment nodig heeft aan training.

Compleet plan
Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met u een gericht en compleet opleidingsplan voor de gehele organisatie vormen. Dat scheelt tijd, geld en energie. U houdt het overzicht en voldoet hiermee aan de normelementen van de BRCGSen IFS.

Digitaal realtime inzicht
Via een beveiligde digitale omgeving kunt u het gehele opleidingsplan van uw organisatie beheren. Indien gewenst nemen wij alle registraties van u over. In het overzicht van uw medewerkers wordt slim aangegeven wie welke training(en) heeft afgerond, wanneer en met welk resultaat. Tevens heeft u beschikking over een competentiematrix en visuele planning. U heeft dus direct inzicht in de competenties, afgeronde en de nog te volgen trainingen van elke medewerker. Op deze wijze kunnen medewerkers op basis van competenties op functies ingedeeld worden. Bovendien kunt u deze matrix per individuele medewerker aanvullen met trainingen en cursussen zodat er een meerjarenplan ontstaat.
Tevens kan input vanuit bijvoorbeeld persoonlijke ambities of  functioneringsgesprekken in het continu opleidingsplan worden vastgelegd.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

test
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Hak
Mcdonalds
Remia
Maza
Coca Cola
Struik
Albert Heijn
Almhof
Keurslager
Driscoll's

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu