header oranje fruit en groenten

Certificering begeleiden

Dat je kwaliteit levert, wil je graag kunnen bewijzen. Een certificaat, keurmerk of een combinatie hiervan is een prima manier om dit te doen. Wij helpen je met het kiezen van de certificering dat bij jouw bedrijf past. Daarna begeleiden we de implementatie, certificering en handhaving ervan.

Voldoet jouw bedrijf aan de specifieke eisen van een standaard die je wilt volgen? Dan kan jullie kwaliteitssysteem veelal worden gecertificeerd of worden erkend door een certificerende Instelling. Tijdens een audit wordt dan beoordeeld of je bedrijf niet alleen in theorie maar ook in de praktijk aan de normeisen voldoet. Normec Foodcare staat voor je klaar om dit certificeringsproces voor te bereiden en te begeleiden.

Begeleiding van A tot Z

Welk certificaat, keurmerk of een combinatie hiervan moet je kiezen voor jouw bedrijf? Dat hangt in sterke mate af van de markten die je in het binnen- of buitenland bedient en van je ambitie als bedrijf. Wij maken graag hierin samen met jou een overwogen en juiste afweging.
Wij verzorgen samen met jou de implementatie, certificering en handhaving van de door jou gewenste systemen. Zo stellen we het kwaliteitshandboek samen, maar besteden we ook volop aandacht aan het creëren van bewustwording en draagvlak bij de mensen die met het systeem werken. Hierbij werken we altijd aan de structurele verbetering van jouw organisatie en de bijbehorende processen. Wij zorgen ervoor dat het kwaliteitssysteem dat wij samenstellen en implementeren past bij jouw bedrijf.

Certificering begeleiden in het kort

  • Certificering is hét bewijs dat je bedrijf kwaliteit levert
  • Wij helpen je kiezen voor een certificaat of keurmerk
  • Daarnaast begeleiden we de implementatie en handhaving
  • Bewustwording en draagvlak creëren staat centraal

Wij helpen je met de certificering van jouw kwaliteitssysteem

peter-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

Neem contact op

Voor ieder bedrijf een bijpassend systeem

GFSI standaarden

Food en feed producenten en verwerkers

Opslag, overslag en distributie

Food tussenhandel

Productie van foodverpakkingen

Telers, kwekers en bewerkers van planten en AGF

Software oplossing

Alle informatie snel bij de hand

Tijdens een audit wil je natuurlijk goed laten zien dat alle kwaliteitszaken op orde zijn. Dat regel je met onze online QA software. Door snel alle documenten en overzichten bij de hand te hebben, doorloop je gemakkelijk de audit. Deze manier van werken wordt door auditoren erg gewaardeerd. Daarnaast ben je als kwaliteitsmanager meer dan ooit in control.

Betere kwaliteitsborging

Door een betere manier van kwaliteitsborging, doorloop je zonder zorgen iedere (onaangekondigde) audit. Medewerkers zijn eenvoudig op de hoogte van de nieuwste instructies en procedures. Ook betrek je de medewerkers makkelijker bij het uitvoeren van verbeteracties. Zij zijn meer betrokken dan ooit en kwaliteit wordt zo een gedeelde verantwoordelijkheid binnen de gehele organisatie. Zo kom je tijdens een audit niet meer voor verrassingen te staan.

Betrouwbare hulp bij het begeleiden van de certificering

Wil je een certificering implementeren of door ons laten begeleiden? Wij helpen je graag!

peter-juiste-formaat-website
Peter Zirkzee

Commercieel Manager

Neem contact op

Kwaliteitssysteem implementeren?

Hulp nodig bij het kiezen en implementeren van een kwaliteitssysteem? Onze specialisten helpen je ook daar graag bij. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

Lees meer.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Volg een training

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde diensten

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief