Abonnement Kenniscentrum

Word wijzer met het Normec Foodcare Kenniscentrum

Alle kennis en ervaring van onze experts komt samen in het Normec Foodcare Kenniscentrum. Niet alleen onze medewerkers beschikken daarmee over actuele kennis, onderwerpen en wetgeving. Ook jij profiteert direct van deze kennisbron met het online kennis abonnement.

Met een abonnement op het Normec Foodcare Kenniscentrum heb je onbeperkt toegang tot premium kennisartikelen, wijzigingsupdates, Risk Safety Sheets en ontvang je maandelijks de Kenniscentrum-nieuwsbrief. Je neemt deel aan (online) kennisevents en je krijgt twee kennisadvies-uren gratis per kalenderjaar.

Gratis toegang tot alle kennis in 2022

Als je nu een Kenniscentrum abonnement afsluit, heb je direct gratis toegang tot alle voordelen van het Kenniscentrum. Je betaalt bovendien in 2022 helemaal niets. Je jaarabonnement van € 650,- excl. btw gaat in op 1 januari 2023.

Profiteer direct van deze actie

Abonnees van het kenniscentrum zijn automatisch op de hoogte van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving en standaarden. Je hoeft dus niet meer tal van nieuwsbrieven en websites bij te houden, maar ontvangt de wijzigingen maandelijks in je mailbox.

Voordelen Normec Foodcare Kenniscentrum

  • Schat aan informatie, kennis en ervaring
  • Alles op 1 plek: compleet, actueel en relevant
  • Voldoen aan de gestelde GFSI eisen om op de hoogte te zijn* bij wijzigingen in wet- en regelgeving en standaarden
  • HACCP-risicobladen beschikbaar voor gevaren- en risicoanalyse, Risk Safety Sheets
  • Middels onze events contact en netwerken met andere partijen in de voedingsmiddelenindustrie

*In diverse standaarden staat dat een systeem vereist is, bijvoorbeeld in BRCGS Food 1.1.8 en IFS Food 1.2.5. De systematiek zorgt dat het hoger management geïnformeerd blijft en beoordeelt: o.a. wetenschappelijke en technische ontwikkelingen, gedragscodes, wetgeving en risicomanagement.

Meer weten over wat het online kennis abonnement jou kan opleveren?

peter-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

Neem contact op

Maandelijkse nieuwsbrieven

Maandelijks ontvang je de Kenniscentrum nieuwsbrief met exclusieve, verdiepende artikelen over actuele onderwerpen. We brengen je op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving, toekomstige wijzigingen, wijzigingen in de normen en standaarden en diverse actualiteiten en resultaten van onderzoeken die van invloed kunnen zijn op de kwaliteitssystemen van jouw bedrijf. Nieuwsbrieven, berichten en updates blijven beschikbaar in de Kennisbank.

Ontvang een voorbeeld nieuwsbrief

Wil je graag zien hoe een Kenniscentrum nieuwsbrief voor een online kennis abonnement er uit ziet en wat voor exclusieve, verdiepende artikelen er in staan? Je hebt nu de kans om een voorbeeld nieuwsbrief te downloaden! Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en je ontvangt direct een voorbeeld nieuwsbrief in je mail.

Laat je gegevens achter en ontvang een voorbeeld nieuwsbrief

Risk Safety Sheets

De Risk Safety Sheets zijn te gebruiken voor de onderbouwing van jouw voedselveiligheidsplan. Er zijn er meer dan 100 factsheets, onderverdeeld in chemische, fysische, microbiologische gevaren en allergenen. In de factsheets vind je een onderbouwing van de ernstfactor, een ernstomschrijving, de kans omschrijving (inclusief de belangrijkste productgroepen waar je dit gevaar in kan verwachten), van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de bronnen die wij raadplegen om de factsheet op te stellen. De Risk Safety Sheets updaten wij regelmatig, zodat jij altijd met de nieuwste informatie werkt.

Kennisevents online kennis abonnement

Vier keer per jaar organiseren we het Normec Foodcare Kennisevent. Hierin wordt een actueel onderwerp uitgediept. Onze eigen experts of externe deskundigen leggen de verbinding tussen theorie en praktijk. Het onderwerp van het event sluit doorgaans aan op de thema’s die we behandelen in de whitepapers. Tijdens het Kennisevent stimuleren we interactie en is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen of het spiegelen van je eigen praktijk aan die van anderen. We organiseren de Kennisevents bij voorkeur fysiek, waarbij er ruime gelegenheid is om te netwerken.

Ook profiteren van deze kennisbron?

Wil jij ook profiteren van deze kennisbron? En daarmee onbeperkt toegang hebben tot alle kennis op de kennisbank, de Kenniscentrum nieuwsbrief, 2 advies uren per kalenderjaar en deelname aan kennisevent? Sluit direct je online kennis abonnement af door op onderstaande button te klikken.

Sluit een abonnement af
Normec--vis8055-klein

Voorwaarden online kennis abonnement

Behoudens opzegging, wordt het Kenniscentrum abonnement steeds stilzwijgend met 1 kalenderjaar verlengd. Wil je het Kenniscentrum abonnement opzeggen? Dit kan schriftelijk of per e-mail naar kenniscentrum@normecgroup.com. De opzegtermijn is één maand.

Indien je meer advies wilt hebben dan 2 uur per jaar, kan dat natuurlijk ook. Hiervoor berekenen wij een meerprijs van €115 per uur.

Het abonnement gaat in op de eerste dag van de volgende maand. Het lezen van premium kennisbankartikelen op de website is mogelijk vanaf het moment van aanmelden.

Lees alle voorwaarden.

Ondersteuning op maat

We begrijpen heel goed dat er naast al deze aangeboden informatie er hele specifieke vragen kunnen zijn. Daarom ondersteunen we je optimaal met het vinden van antwoorden. Bijvoorbeeld over het opzetten en onderbouwen van een monsternameplan of het onderbouwen van je claims of gevarenanalyse. Onze adviseurs helpen graag. We doen een interessant aanbod, waarbij de eerste twee uur per kalenderjaar voor abonnees van het Kenniscentrum kosteloos zijn.

peter-juiste-formaat-website
Peter Zirkzee

Commercieel Manager

Neem contact op

Disclaimer

De kennisdatabank wordt door experts uit het vakgebied periodiek onderhouden. We doen ons uiterste best om alle informatie volledig, actueel en correct weer te geven voor de gebruiker. Er kunnen daarentegen geen rechten ontleend worden aan de beschikbaar gestelde informatie en documenten.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Gerelateerde diensten

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief