header oranje fruit en groenten

Abonnement Kenniscentrum

Word wijzer met het Normec Foodcare Kenniscentrum

Alle kennis en ervaring vanuit elke expertise komt samen in het Normec Foodcare Kenniscentrum. Niet alleen onze medewerkers beschikken daarmee over actuele kennis, onderwerpen en wetgeving. Ook jij kunt profiteren van deze kennisbron.

Met een abonnement op het Normec Foodcare Kenniscentrum heb je voor € 675,- excl. btw per jaar onbeperkt toegang tot kennisartikelen, ontvang je maandelijks de Kenniscentrum-nieuwsbrief, neem je deel aan (online) kennisevents en krijg je twee kennisadvies-uren gratis per jaar. Sluit je abonnement eenvoudig af en ga direct aan de slag.

Direct een abonnement afsluiten

Voordelen Normec Foodcare Kenniscentrum

 • Schat aan informatie, kennis en ervaring
 • Alles op 1 plek: compleet, actueel en relevant
 • Ondersteuning bij aanpak volgens vereiste systematiek* bij wijzigingen in wet- en regelgeving en normen
 • HACCP-risicobladen beschikbaar voor gevaren- en risicoanalyse, Hazard & Risks product profile
 • Contact en netwerken met andere partijen in de voedingsmiddelenindustrie

*In diverse standaarden staat dat een bepaalde systematiek vereist is, bijvoorbeeld in BRC Food 1.1.8 en IFS Food 1.2.5. De systematiek regelt juiste beoordeling, informeren van medewerkers, gedragscodes, wetgeving en risicomanagement.

Inhoud abonnement Kenniscentrum

Voor € 675,- excl. btw per jaar heb jij:

 • Onbeperkt toegang tot alle kennis op de kennisbank
 • 12 keer per jaar de digitale Kenniscentrum nieuwsbrief
 • 2 advies uren per jaar ter waarde van €115,- per stuk
 • Deelname aan kennisevents

Meer weten over wat het Kenniscentrum abonnement jou kan opleveren?

peter-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

Neem contact op

Maandelijkse nieuwsbrieven

Maandelijks ontvang je de Kenniscentrum nieuwsbrief met exclusieve, verdiepende artikelen over actuele onderwerpen. We brengen je op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving, toekomstige wijzigingen, wijzigingen in de diverse normen en standaarden en diverse actualiteiten en resultaten van onderzoeken die van invloed kunnen zijn op de kwaliteitssystemen van jouw bedrijf. Nieuwsbrieven, berichten en updates blijven beschikbaar in de Kennisbank.

Kennisevents

Vier keer per jaar organiseren we het Normec Foodcare Kennisevent. Hierin wordt een actueel onderwerp uitgediept. Onze eigen experts of externe deskundigen leggen de verbinding tussen theorie en praktijk. Het onderwerp van het event sluit doorgaans aan op de thema’s die we behandelen in de whitepapers. Tijdens het Kennisevent stimuleren we interactie en is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen of het spiegelen van je eigen praktijk aan die van anderen. We organiseren de Kennisevents bij voorkeur fysiek, waarbij er ruime gelegenheid is om te netwerken.

Voorwaarden

Behoudens opzegging, wordt het Kenniscentrum abonnement steeds stilzwijgend met 1 kalenderjaar verlengd. Wil je het Kenniscentrum abonnement opzeggen? Dit kan schriftelijk of per e-mail naar kenniscentrum@normecgroup.com. De opzegtermijn is één maand.

Indien je meer advies wilt hebben dan 2 uur per jaar, kan dat natuurlijk ook. Hiervoor berekenen wij een meerprijs van €115 per uur.

Het abonnement gaat in op de eerste dag van de volgende maand. Het lezen van premium kennisbankartikelen op de website is mogelijk vanaf het moment van aanmelden.

Lees alle voorwaarden.

Ondersteuning op maat

We begrijpen heel goed dat er naast al deze aangeboden informatie er hele specifieke vragen kunnen zijn. Daarom ondersteunen we je optimaal met het vinden van antwoorden. Bijvoorbeeld over het opzetten en onderbouwen van een monsternameplan of het onderbouwen van je claims of gevarenanalyse. Onze adviseurs helpen graag. We doen een interessant aanbod, waarbij de eerste twee uur voor abonnees van het Kenniscentrum kosteloos zijn.

peter-juiste-formaat-website
Peter Zirkzee

Commercieel Manager

Neem contact op

Disclaimer

De kennisdatabank wordt door experts uit het vakgebied periodiek onderhouden. We doen ons uiterste best om alle informatie volledig, actueel en correct weer te geven voor de gebruiker. Er kunnen daarentegen geen rechten ontleend worden aan de beschikbaar gestelde informatie en documenten.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:
peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

test
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
peter-juiste-formaat-website

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Bonfait
Detailresult Groep
Almhof
Nestle
Dr. Oetker
Tontrans
Bakker van Maanen
Nijland Food
Vion
Lassie

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu