header oranje fruit en groenten

Non-food branche

De afgelopen jaren hebben wij verschillende ervaringen opgedaan in de non-food branches. We zijn bijvoorbeeld werkzaam in de feed, chemie farmacie, verpakkingsindustrie en import/export. Met onze kennis maken wij graag een uitstapje naar een andere branche om je zo alsnog verder op weg te helpen.

Digitaal is geen probleem

Met onze QA Software heb je altijd een helder en goed overzicht wat er op jouw kwaliteitsafdeling gebeurt. Er zijn vaak verschillende overeenkomsten tussen een kwaliteitsafdeling binnen de levensmiddelenindustrie en een kwaliteitsafdeling binnen een andere industrie. Werkprocessen zien er  in grote lijn vaak hetzelfde uit en zijn er binnen een andere industrie ook verschillende eisen waaraan voldaan moet worden. Wij helpen jou hier graag mee.

Laat je producten testen

Wij hebben als Normec Foodcare een smaakhuis waar we producten uit de levensmiddelenindustrie, maar ook producten uit de Non-food FMCG testen. Er zijn al verschillende schoonmaakmiddelen, hygiëneproducten en diergerelateerde artikelen getest. Ook kunnen wij in-home onderzoeken doen. De consument ervaart zo het beste hoe een product is. Je krijgt dan een duidelijk beeld over jouw product.

non-food

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief