Non-food FMCG-onderzoek

Wilt u uw non-foodproducten laten testen? Met een non-food-FMCG-onderzoek testen we de kwaliteit om erachter te komen wat de consument van het product vindt.

We werken met een testpanel dat bestaat uit respondenten uit heel België. Deze respondenten hebben verschillende achtergronden en kenmerken. Hierdoor is het mogelijk om panelleden op specifieke eigenschappen te selecteren. Na de beoordeling ontvangt u van ons een rapport.

Hoe werkt het?

Non-foodproducten zoals shampoo, allesreiniger of aanstekers testen de consumenten thuis. De respondent gebruikt het product op een moment en manier waarop hij of zij gewend is. Zo krijgt u direct een goed beeld hoe de consument uw product ervaart. De inhomeonderzoeken zijn niet exclusief voor non-foodproducten. Het is ook mogelijk om voedingsmiddelen inhome te laten testen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Non-food-FMCG-onderzoek in het kort

  • We testen de kwaliteit van uw non-foodproducten in ons panel
  • Het testen gebeurt op ‘normale’ momenten door de respondenten
  • De gegeven antwoorden zijn doordacht en eerlijk
  • Panelleden zijn te selecteren op specifieke eigenschappen

Wij helpen u om uw non-foodproduct te testen

lara-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Operationeel manager Lara van den Boorn

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

AGF-afdeling-Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”
Hoogvliet

Hoogvliet

De supermarktketen Hoogvliet laat al haar chemische en microbiologische bepalingen uitvoeren door Normec Foodcare. “Foodcare heeft veel kennis en ze staan dag en nacht voor mij klaar”, zegt de kwaliteitsfunctionaris Bryan van Splunter. “Ik hoef nooit op hen te wachten.”
van-Dijk-Banket

Van Dijk Banket

Van Dijk Banket krijgt regelmatig veel productaanvragen binnen. Het bedrijf stelt binnen enkele dagen nieuwe recepturen samen en levert de klanten proefmonsters met de bijbehorende specificaties. De specificaties worden samengesteld door Normec Foodcare. “Normec Foodcare werkt zeer snel, waardoor wij ook snel kunnen schakelen”, aldus QA-manager Tineke Bergsma.

Gerelateerde diensten

lara-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Operationeel manager Lara van den Boorn

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

lara-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief