Non-food

De afgelopen jaren hebben we veel en diverse ervaring opgedaan in de non-foodbranches. We zijn bijvoorbeeld werkzaam in de feed, chemie/farmacie, verpakkingsindustrie en import/export. Met onze kennis maken wij graag een uitstapje naar een andere branche om u zo alsnog verder op weg te helpen.

Digitaal is geen probleem

Met onze QA-software hebt u altijd een helder en goed overzicht wat er in uw kwaliteitsafdeling gebeurt. Er zijn vaak verschillende overeenkomsten tussen een kwaliteitsafdeling binnen de levensmiddelenindustrie en een kwaliteitsafdeling binnen een andere industrie. Werkprocessen zien er in grote lijnen vaak hetzelfde uit. Binnen een andere industrie zijn er ook verschillende eisen waaraan voldaan moet worden. Wij helpen u hier graag mee.

Laat je producten testen

Wij hebben als Normec Foodcare een Smaakhuis waar we producten uit de levensmiddelenindustrie, maar ook producten uit de non-food FMCG-testen. Er zijn al verschillende schoonmaakmiddelen, hygiëneproducten en diergerelateerde artikelen getest. Ook kunnen wij inhomeonderzoeken doen. De consument ervaart zo het beste hoe een product is. En u krijgt dan een duidelijk beeld over uw product.

non-food

Ervaringen van onze klanten

AGF-afdeling-Jumbo

Jumbo

Jumbo laat haar smaakonderzoeken uitvoeren door Sensory, onderdeel van Normec Foodcare. “Sensory begrijpt de business waar we in zitten”, zegt Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo. “Ze zijn snel, flexibel en ze denken met ons mee.”
van-Dijk-Banket

Van Dijk Banket

Van Dijk Banket krijgt regelmatig veel productaanvragen binnen. Het bedrijf stelt binnen enkele dagen nieuwe recepturen samen en levert de klanten proefmonsters met de bijbehorende specificaties. De specificaties worden samengesteld door Normec Foodcare. “Normec Foodcare werkt zeer snel, waardoor wij ook snel kunnen schakelen”, aldus QA-manager Tineke Bergsma.
manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief