Improve Quality. Reduce Risk.

Partner in testing, inspection & compliance

Normec Foodcare, voor jouw totale ontzorging

Voedingsmiddelen leggen een hele weg af voordat ze op het bord van de consument terechtkomen. Een uitdagend proces met veel kritische punten. Als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak levert Normec Foodcare de beste bijdrage aan kwaliteit in de hele keten.

Elke dag werken meer dan 1050 experts aan veelzijdige en uitdagende projecten. Door meer dan 300 jaar ervaring in verschillende branches, organisaties en bedrijfsculturen, beschikt Normec Foodcare over een schat aan kennis en inzichten. Zo kun je altijd rekenen op de beste zorg in de hele keten.

microbiologisch onderzoek

Diensten

Sectoren waar wij actief in zijn

Onze experts worden al jaren ingezet op uitdagende projecten. Van specialistisch tot en met de meest omvangrijke. Door onze ruime ervaring met projecten in verschillende sectoren, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken we over een schat aan ervaring en inzicht.

Agro

Agro

AGF

AGF

Food

Food

Feed

Feed

Retail & Horeca

Retail & Horeca

Import, Transport & Logistiek

Import, Transport & Logistiek

Verpakkingen

Verpakkingen

Non-food

Non-food

/ 8

In het nieuws

Normec scoort zilver

Normec scoort zilver

Limburgse vlaai erkent met BGA-label

Limburgse vlaai erkent met BGA-label

Klanten waarderen Normec Foodcare met een 7,9

Klanten waarderen Normec Foodcare met een 7,9

Opslag van water kent veel randvoorwaarden. Dat geldt voor ondergrondse opslag, opslag in een bassin of in een silo, afgedekt of niet. Elke vorm kent zijn voor- en nadelen. Realiseer dat wanneer je onvoldoende fijne filters inzet, dat vanzelfsprekend meer reinigingsmiddel in het water nodig is.

Waterkwaliteit steeds belangrijker, ook bij HNT Lees meer

243 onaangekondigde hygiëne inspecties per jaar, verdeeld over 81 locaties. Alles om de hygiëne te waarborgen van de FEBO locaties. Voor Ferry Stevens, Kwaliteitsmanager bij FEBO, is hygiëne dan ook een belangrijk onderdeel. Maar ook het voorhouden van een spiegel bij de locaties is een waardevolle uitkomst van de inspecties.

De hygiëne waarborgen bij alle FEBO locaties Lees meer

“Een belletje naar Normec Robalab was zo gemaakt en zij hadden wel alle kennis in huis en waren altijd hulpvaardig en ondersteunend.”

Agra Service Nabuurs en Normec Robalab al ruim 30 jaar een sterke samenwerking op basis van vertrouwen, flexibiliteit en kennis Lees meer