header oranje fruit en groenten

Smaak

In feite is smaak dat wat je proeft wanneer je ergens een hapje van neemt. Toch verschilt smaak voor iedereen. We nemen het wel op dezelfde manier waar: via onze smaakreceptoren die voornamelijk voorkomen op onze tong. En toch kunnen we smaak allemaal anders interpreteren. Hierbij spelen geur, ervaring, en interactie een grote rol.

Meten is weten

Productontwikkeling begint vaak met een idee. Dit idee wordt een concept wat je vervolgens moet onderzoeken. Hoe gaat de consument jouw product ervaren? Of ligt jouw product al in de schappen en wil je het opnieuw laten testen? Door sensorisch onderzoek uit te voeren, weet je wat de doelgroep echt van je product vindt. En kun je aan de slag met optimaliseren, zodat jouw product een succes wordt.

Normec Foodcare is jouw partner

Wij helpen je om te zorgen dat de smaak van jouw producten van het juiste niveau is. Met onze kennis en meer dan 25 jaar ervaring heb je met ons de beste sparringpartner in huis. Zo zorgen we er onder andere samen voor dat je de marktkansen kan vergroten! Bekijk onderstaand overzicht voor alle diensten waarbij we je kunnen helpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Consumenten- en sensorisch onderzoek

Consumenten- en sensorisch onderzoek

lara-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Operationeel manager Lara van den Boorn

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

lara-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief