Verdiep je expertise van Listeria

30 Mei 2022 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 393 keer bekeken

‘Zero risk’ bestaat niet, maar je kunt wel degelijk de kans op een Listeria-uitbraak verkleinen. Dat begint met kennis. Immers, door goed op de hoogte te zijn van de maatregelen die je kunt nemen en te weten hoe te handelen bij een besmetting, verklein je de kans op een uitbraak aanzienlijk.

Jij bent aan zet

Ken je de belangrijkste ins & outs van Listeria monocytogenes? Ben je in staat om zelfstandig een studie uit te voeren en op de hoogte van het juiste gebruik van data, verschillende typen analyses en gerichte voedselbemonstering? Als je twijfelt maar wel verantwoordelijk bent, volg dan op 15 en 16 november de tweedaagse Masterclass Listeria van Wageningen University & Research, in samenwerking met Normec Foodcare.

Onderwerpen die aan bod komen

De onderwerpen van de masterclass worden door verschillende specialisten behandeld, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en de koppeling met de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Kenmerken en wetgeving
  • Modelling en modelfit
  • Listeriastudies
  • Challengetesten
  • Bemonstering
  • Maatschappelijk perspectief
  • Data en analyses
  • Sequencing

In workshops en door overige sprekers wordt de link gelegd tussen theorie en praktijk. Bekijk het programma van de cursus voor meer informatie en een totaaloverzicht van onderwerpen.

Sla de brug tussen kennis, inhoud en praktijk

Na het volgen van deze masterclass ken je alle ins & outs van Listeria monocytogenes en ben je in staat om zelfstandig een studie uit te voeren. Je beschikt over een verdiepend inzicht in de rol van modellen en challengetesten, het gebruik van data, verschillende typen analyses en gerichte voedselbemonstering. De masterclass is speciaal ontwikkeld voor jou als kwaliteitsmanager, voedselveiligheidsspecialist, microbioloog, onderzoeker of professional in food die verdiepende expertise over Listeria wil opdoen.

Kom in actie

Download cursus flyer Direct inschrijven
Aldo-Evers.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Technisch specialist Foodlab Aldo Evers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Aldo-Evers.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Technisch specialist Foodlab Aldo Evers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aldo-Evers.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief