Verdiep je expertise van Listeria

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 339 keer bekeken

‘Zero risk’ bestaat niet, maar je kunt wel degelijk de kans op een Listeria-uitbraak verkleinen. Dat begint met kennis. Immers, door goed op de hoogte te zijn van de maatregelen die je kunt nemen en te weten hoe te handelen bij een besmetting, verklein je de kans op een uitbraak aanzienlijk.

Onderwerpen die aan bod komen

De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten behandeld, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en de koppeling met de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Kenmerken en wetgeving
  • Modelling en modelfit
  • Listeriastudies
  • Challengetesten
  • Bemonstering
  • Maatschappelijk perspectief
  • Data en analyses
  • Sequencing

In workshops en door sprekers wordt de link gelegd tussen theorie en praktijk. Bekijk het programma van de cursus voor meer informatie en een totaaloverzicht van onderwerpen.

Cursus informatie

Wanneer: De tweedaagse cursus Listeria wordt gehouden op 14 en 15 november 2023.

Waar: Campus Wageningen

Kosten: €1.495 per persoon, inclusief cursusmateriaal, lunches, koffie/thee, diner (dag 1) en afsluitende netwerkborrel (dag 2).

Klanten van Normec Foodcare ontvangen een korting van €150. Vermeld de code NORMEC-LIS-2023 bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. Voor deze cursus is daarnaast aanvraag van het STAP-budget mogelijk. Lees meer over de STAP-regeling.

Doelgroep

Heb je als kwaliteitsmanager, voedselveiligheidsspecialist, microbioloog, onderzoeker of professional in food te maken met risicomanagement, voedselveiligheid, productkwaliteit, onderzoek of productontwikkeling? Dan is deze cursus je op het lijf geschreven.

Sla de brug tussen kennis, inhoud en praktijk

Na het volgen van deze cursus ken je alle ins & outs van Listeria monocytogenes en ben je in staat om zelfstandig een studie uit te voeren. Je beschikt over een verdiepend inzicht in de rol van modellen en challengetesten, het gebruik van data, verschillende typen analyses en gerichte voedselbemonstering.

Aldo-Evers.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Expertise microbiologie Aldo Evers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Aldo-Evers.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Expertise microbiologie Aldo Evers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aldo-Evers.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief