Meld je aan voor het Netwerk Kwaliteit AGF (NKA)

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het NKA. Uiteraard staan we je altijd graag persoonlijk te woord.

Meld je aan voor het NKA

De versproducten binnen AGF zijn maar beperkt houdbaar. Het reduceren van derving en “food waste” is bij veel belanghebbenden, zoals supermarktketens en hun leveranciers prioriteit. Jaarlijks gooien we samen grote hoeveelheden producten weg omdat de kwaliteit niet meer goed is. Dat kost geld en is slecht voor het milieu.

Laat je op woensdag 18 september verrassen en inspireren door sprekers en experts tijdens de verschillende interactieve presentaties. Als kwaliteitsverantwoordelijke binnen de AGF-sector ben jij enorm belangrijk. Daarom nodigen we jou graag uit voor het Netwerk Kwaliteit AGF (NKA), een uniek netwerkevent voor de AGF-sector.

Programma

15:00 uur: Inloop & rondleiding bij Normec Groen Agro Control
15:30 uur: Start programma
17:00 uur: Discussie: de spagaat tussen houdbaarheid en kwaliteit
17:30 uur: Buffet & netwerken
19:00 uur: Afsluiting

Locatie

Normec Groen Agro Control, Distributieweg 1, 2645 EG Delfgauw

Onze sprekers

  • Annasiet Siebenga (Heemskerk fresh & easy) zal uitleg geven over de zaken die binnen Heemskerk fresh & easy te maken hebben met voedselveiligheid en hygiëne.
  • Daarnaast gaat Michel Witmer (Normec Groen Agro Control) uitleg geven over wat voor soort analyses in dit soort bedrijven tot de mogelijkheden behoren, waaronder Listeria monocytogenes.
  • Karin Gorree (Normec Innovative Fresh) behandelt houdbaarheidsverlengde methodes of middelen zoals coatings, speciale rijpcellen, nieuwe verpakking met specifieke perforatie en het beoogde effect. Hoe kan je dit testen?
  • Peter van der Veeken (Normec Maas Goodacre) gaat in op houdbaarheid in de retail. Wat zijn de wettelijke eisen en welke eisen zijn klant specifiek? Kies je voor betere kwaliteit of voor een langere code?

Rondleiding

Het NKA wordt gehouden bij Normec Groen Agro Control, hét innovatieve laboratorium voor de tuinbouw, AGF-handel, voedingsmiddelen en biotechnologie. Tijdens het NKA bieden wij jou de mogelijkheid om het laboratorium van dichtbij te zien. Wil jij deelnemen aan de rondleiding? Vink dit dan aan bij het aanmelden.

Nieuw Koninklijk Besluit in België voor Single-use plastics

Nieuw Koninklijk Besluit in België voor Single-use plastics

Waarom sensorisch testen een onmisbare rol speelt bij productontwikkeling

Waarom sensorisch testen een onmisbare rol speelt bij productontwikkeling

Normec aanwezig op de ZwembadBranche Dag 2024 in Barneveld

Normec aanwezig op de ZwembadBranche Dag 2024 in Barneveld