header oranje fruit en groenten

ESG in de haarvaten

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 394 keer bekeken

‘Hoe kunnen wij als bedrijf in de TICC-sector duurzamer, schoner, veiliger, eerlijker en gezonder opereren?’ Het was deze vraag die een aantal jaar geleden leidde tot de oprichting van Normec.

Deze intrinsieke wens naar beter is altijd leidend geweest voor de (strategische keuzes) die we maakten. Welke bedrijven verwerven we, hoe richten we onze dienstverlening in, welke werkgever willen we zijn, hoe vervullen wij onze maatschappelijke rol? Om op deze en andere vragen een constructief antwoord te kunnen geven, kun je als organisatie niet anders dan de lange termijn in gedachten houden. Het is zowel ‘hier en nu’, net zozeer als het ‘daar en later’ is. Zie daar in een notendop waar ESG-beleid om draait.

Het bewaken van de balans tussen enerzijds de dagelijkse operatie en de dynamiek van snelle groei en anderzijds het in het oog houden van de lange termijn doelen is een uitdaging. En een kans. Zo zien we dat bij Normec echt. Ondernemerschap gaat bij ons hand in hand met het goed(e) willen doen voor deze en toekomstige generaties.

Wij hopen dat we deze overtuiging in ons eerste ESG-verslag goed naar voren weten te brengen en nodigen u van harte uit het verslag te lezen. Zoals u van ons gewend bent omarmen wij feedback. Ook de kritische noten. Mocht u nog een reactie willen geven op de inhoud van het verslag, aarzel daar dan niet om.

Met vriendelijke groet,

Joep Bruins en Marco Zomer

205_GRO_22001_NOR ESG-rapport_013-WEB

 

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief