header oranje fruit en groenten

E-learning Voedselveiligheid en hygiëne in de logistiek

Een medewerker in de logistiek is (mede)verantwoordelijk voor het toepassen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In deze E-learning Voedselveiligheid en hygiëne in de logistiek wordt de toepassing van HACCP en hygiëne op een praktische manier vertaald voor de medewerkers van logistieke bedrijven. Na deze training zal de medewerker zich bewust zijn van de gevaren en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid. Ook kunnen de HACCP-principes direct toegepast worden in de dagelijkse werkzaamheden. Met deze training voldoet u aan de normen zoals gesteld in IFS Logistics en BRC Storage & Distribution.

Inhoud

 • Voedselveiligheid en HACCP
 • Gevarencategorieën (chemisch, fysisch, microbiologisch, allergenen)
 • Besmetting van voedingsmiddelen
 • Basisprincipes micro-organismen
 • Basisvoorwaarden: persoonlijke hygiëne en bedrijfsinrichting
 • Introductie HACCP
 • Beheersing CCP’s
 • Food defense

Doelgroep

De E-learning Voedselveiligheid en hygiëne in de logistiek is bedoeld voor logistiek medewerkers en chauffeurs die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP- en hygiënesysteem. De E-learning is ook beschikbaar in het Engels.

De voordelen van E-Learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning Voedselveiligheid en hygiëne in de logistiek waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. Iedereen in zijn of haar eigen tempo. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Direct de E-learning volgen

Wil je direct de E-learning training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt daarna een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 • Duur

  max. 60 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief