header oranje fruit en groenten

E-learning Introductie kwaliteit en voedselveiligheid in AGF-ketens

‘Leer online de basis over kwaliteit en voedselveiligheid in jouw AGF-bedrijf’

Iedereen in het bedrijf is verantwoordelijk voor het toepassen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In de E-learning Introductie kwaliteit en voedselveiligheid in AGF-ketens wordt de toepassing van HACCP en hygiëne op een praktische manier vertaald voor de medewerkers van jouw AGF-bedrijf. Daarnaast zullen de medewerkers zich na deze training bewust zijn van het belang van kwaliteit en weten hoe je kwaliteitsverlies kunt voorkomen.

Inhoud

 • Introductie in AGF
 • Structuur en schakels van AGF-ketens
 • Kwaliteit van AGF-producten
 • Voedselveiligheid van AGF-producten
 • Strategieën om onveilige AGF-producten te voorkomen en/of beperken
 • Gevolgen van het niet (goed) naleven van voedselveiligheidsregels
 • VR-tour teeltbedrijf

Doelgroep

De E-learning Introductie kwaliteit en voedselveiligheid in AGF-ketens is bedoeld voor (productie)medewerkers in AGF-bedrijven die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP-systeem, alsmede invloed hebben op de kwaliteit van AGF-producten. Daarnaast is de training geschikt voor iedereen die basiskennis over de kwaliteit en voedselveiligheid van AGF-producten nodig heeft.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers deze waar en wanneer ze maar willen, kunnen volgen. Iedereen in zijn of haar eigen tempo. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Direct de E-learning volgen

Wil je direct de E-learning training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt daarna een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 • Duur

  max. 30 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
tom-juiste-formaat-website-1

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar Tom Theloesen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

tom-juiste-formaat-website-1

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief