header oranje fruit en groenten

E-learning Introductie kwaliteit en voedselveiligheid in AGF-ketens

Leer online de basis over kwaliteit en voedselveiligheid in jouw AGF-bedrijf

Elke medewerker is (mede)verantwoordelijk voor het toepassen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In de E-learning Introductie kwaliteit en voedselveiligheid in AGF-ketens wordt de toepassing van HACCP en hygiëne op een praktische manier vertaald voor de medewerkers van jouw AGF-bedrijf. Daarnaast zullen de medewerkers zich na deze training bewust zijn van het belang van kwaliteit en weten hoe je kwaliteitsverlies kunt voorkomen.

Inhoud

 • Introductie in AGF
 • Structuur en schakels van AGF-ketens
 • Kwaliteit van AGF-producten
 • Voedselveiligheid van AGF-producten
 • Strategieën om onveilige AGF-producten te voorkomen en/of beperken
 • Gevolgen van het niet (goed) naleven van voedselveiligheidsregels
 • VR-tour teeltbedrijf

Doelgroep

De E-learning Introductie kwaliteit en voedselveiligheid in AGF-ketens is bedoeld voor (productie)medewerkers in AGF-bedrijven die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP-systeem, alsmede invloed hebben op de kwaliteit van AGF-producten. Daarnaast is de training geschikt voor iedereen die basiskennis over de kwaliteit en voedselveiligheid van AGF-producten nodig heeft.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers deze waar en wanneer ze maar willen, kunnen volgen. Iedereen in zijn of haar eigen tempo. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Direct de E-learning volgen

Wil je direct de E-learning training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt daarna een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen biedt deze E-learning training in combinatie met onze E-learning software een mooie oplossing. Met de E-learning software kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen. Lees meer over de E-learning software.

 • Duur

  max. 60 min.

 • Kosten

  € 48 (incl. BTW)

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu