header oranje fruit en groenten

E-learning Introductie interne auditvaardigheden

Weten jouw medewerkers al wat een interne audit is en waarom het belangrijk is voor jouw organisatie om interne audits uit te voeren? Beschikken de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van interne audits over de juiste competenties? Weten zij hoe je een interne audit plant, organiseert en uitvoert? Na het volgen van de E-learning Interne audits zijn jouw medewerkers op de hoogte van de theorie achter de uitvoering van interne audits.

Inhoud

 • Soorten audits: interne-, leveranciers- en externe audit
 • Definitie en doel van een interne audit
 • Competenties van een auditor
 • Voorbereiding van een interne audit
 • Uitvoering van een interne audit
 • Onderdelen van een auditrapportage

Op zoek naar meer diepgang omtrent gesprekstechnieken, het schrijven van een auditrapportage en wat te doen bij geconstateerde afwijkingen? Dan wijzen wij graag op onze training Interne auditvaardigheden.

Doelgroep

De E-learning Introductie interne audits is bedoeld voor alle medewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van een interne audit. Daarnaast is de E-learning geschikt voor iedereen die basiskennis over interne audits nodig heeft.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers deze waar en wanneer ze maar willen, kunnen volgen. Iedereen in zijn of haar eigen tempo. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Direct de E-learning volgen

Wil je direct de E-learning training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt daarna een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 • Duur

  max. 60 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

 • € 0,00
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief