header oranje fruit en groenten

E-learning HACCP-methodiek (level 3)

In elk bedrijf dat voedingsmiddelen produceert, bereidt en behandelt moet een HACCP-systeem in werking zijn. In deze E-learning wordt een introductie van dit systeem gegeven en wordt ingegaan op het belang van het gebruik ervan. De HACCP-principes worden toegelicht in 12 stappen, waaronder de gevarenanalyse, risicoanalyse en het definiëren van kritische beheerspunten (CCP’s). Daarnaast wordt er in deze training aandacht besteed aan wetgeving en certificering gerelateerd aan HACCP.

Inhoud

 • Introductie voedselveiligheid
 • Introductie HACCP
 • Basisvoorwaardenprogramma
 • Implementatie HACCP in 12 stappen
 • Wetgeving voedselveiligheid HACCP
 • Controle en certificering

In Engeland is het gebruikelijk om het niveau van HACCP-trainingen aan te geven met de levels 1,2,3,of 4. Onze HACCP-cursussen zijn ontworpen om alle kennis te bieden die nodig is om personeel op te leiden van niveau 1 (bewustzijn), niveau 2 (begrip), niveau 3 (gevorderden) tot niveau 4 (leidinggevenden),  afhankelijk van hun rol binnen het bedrijf. Deze cursus heeft level 3.

Voor wie?

De E-learning HACCP-methodiek is bedoeld voor medewerkers van de kwaliteitsafdeling en voor productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP-systeem.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning HACCP-methodiek waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. Voordelen van een online training zijn dat jouw medewerkers de cursussen in hun eigen tempo kunnen volgen, op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Direct de E-learning volgen

Wil je direct de E-learning training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt daarna een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 • Duur

  max. 90 min.

 • Kosten

  € 99,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief