header oranje fruit en groenten

E-learning Nutri-Score

Het Nutri-Score logo wordt gebruikt op labels van voedingsmiddelen en helpt de consument om gezondere keuzes te maken. In één oogopslag weet de consument in welke categorie een product valt. Veel retailers in Europa gebruiken dit logo al op hun producten en de verwachting is dat dit ook in Nederland steeds meer navolging krijgt. Na het volgen van deze E-learning begrijp je de achtergronden van de Nutri-Score en kan je je product eventueel aanpassen om een betere score te realiseren.

Direct toepasbaar in de praktijk

Je krijgt een handig Excel rekenschema aangereikt waarmee je zelf de Nutri-Score kan berekenen voor jouw product. Natuurlijk oefenen we hier eerst mee.

Inhoud E-learning Nutri-Score

 • Algemene informatie Nutri-Score
 • Toepassen van het logo
 • Toepassen van de berekening
 • Je product verbeteren

De E-learning is bedoeld voor medewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het productportfolio en het beheer van de etikettering.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat je deze waar en wanneer je maar wilt, kan volgen. De E-learning wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Volg direct de E-learning Nutri-Score

Wil je direct de E-learning Nutri-Score volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training aan te schaffen. Je ontvangt een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

 

 • Duur

  max. 60 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief