header oranje fruit en groenten

E-learning Microbiologische basisbegrippen

Microbiologie speelt bij voedselveiligheid een zeer belangrijke rol. Basiskennis van microbiologie is daarom ook essentieel en onmisbaar voor bedrijven in de levensmiddelenindustrie. In de microbiologie worden veel ingewikkelde termen gebruikt. In deze E-learning module maak je kennis met deze begrippen en leer je de belangrijkste pathogene micro-organismen kennen.

Goede voorbereiding

Deze E-learning module is een goede voorbereiding op de trainingen Workshop Microbiologie basis, Workshop Microbiologie gevorderd en Masterclass Microbiologie.

Inhoud E-learning Microbiologische basisbegrippen

 • Introductie microbiologie
 • Soorten micro-organismen
 • Belangrijkste pathogene micro-organismen
 • Gevolgen besmettingen
 • Besmettingen voorkomen

De E-learning module is geschikt voor medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling en leidinggevenden in de levensmiddelenbranche.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat je deze waar en wanneer je maar wilt, kan volgen. De E-learning module wordt afgesloten met een toets en je ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Volg direct de E-learning module Microbiologische basisbegrippen

Wil je direct de E-learning module Microbiologische basisbegrippen volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de E-learning module aan te schaffen. Je ontvangt binnen één werkdag een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning module. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze E-learning module in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk E-learning module kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de E-learning module. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

 • Duur

  max. 60 min

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief