header oranje fruit en groenten

E-learning Cyber security awareness

Steeds vaker komt vertrouwelijke informatie van bedrijven op straat te liggen, doordat de beveiliging niet up-to-date is. Soms ligt de ‘fout’ bij IT-systemen, maar veel vaker is het een menselijke ‘fout’. Medewerkers zijn vaak de zwakste schakel in de veiligheidsketen. Hoe kunnen we dit voorkomen? Je leert in deze e-learning module wat jij kan doen om vertrouwelijke gegevens van jouw organisatie zo goed mogelijk te beschermen.

Deze e-learning module gaat over het beschermen en voorkomen van cyberaanvallen en over de gegevensbescherming bij jouw organisatie.
Hoe kan jij voor extra beveiliging zorgen tegen cybercrime? Je leert het in deze e-learning module!

Leerdoelen

  • Alledaagse informatiebeveiligingsrisico’s herkennen
  • Handelen bij online en offline risico’s
  • De gevolgen van onveilig handelen herkennen en voorkomenJezelf en jouw organisatie beter beschermen

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat je deze waar en wanneer je maar wilt, kan volgen. De E-learning wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Volg direct de E-learning Cyber security awareness

Wil je direct de E-learning Cyber security awareness volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training aan te schaffen. Je ontvangt een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

  • Duur

    max. 60 min.

  • Kosten

    € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief