header oranje fruit en groenten

E-learning Citrus

‘Leer snel en efficiënt met E-learning module Citrus!’

Elke AGF-medewerker komt in aanraking met citrusfruit. In deze e-learning module kom je te weten wat de eigenschappen van verschillende citrusvruchten zijn en hoe de verschillende vruchten smaken. Ook is het van belang om te weten hoe je citrusfruit moet opslaan om de kwaliteit te waarborgen. Na deze E-learning module zal de medewerker zich bewust zijn van de kwaliteit van het citrusfruit.

Leerdoelen

 • Verwerven van diepgaande kennis over diverse onderwerpen
 • Ontwikkelen van praktische vaardigheden en competenties
 • Verbeteren van studievaardigheden en zelfdiscipline

Inhoud

 • Productomschrijving
 • Kwaliteitseisen
 • Smaak
 • Opslag en houdbaarheid

Doelgroep

Iedereen die wil leren op zijn eigen tempo en locatie uit de sector AGF. Salesmedewerkers en keurmeesters tot leergierige individuen die hun horizon willen verbreden.

Resultaat

Met de e-learning module Citrus vergroot jij jouw kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen. Blijf groeien en behaal succes in jouw persoonlijke en professionele leven!

Opleiding keurmeester AGF

Ben je toe aan een verdiepingsslag op het gebied van Groenten en fruit, bekijk dan eens onze pagina Opleiding keurmeester AGF.

Voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat je deze waar en wanneer je maar wilt, kan volgen. De E-learning module wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Volg direct de E-learning

Wil je direct de E-learning module Citrus volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training aan te schaffen. Je ontvangt een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning module. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Normec Academy

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing. Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

 • Duur

  max. 30 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief