header oranje fruit en groenten

E-learning CCP metaaldetectie

Bij veel foodbedrijven is metaaldetectie een Critical Control Point (CCP). Onder andere de kwaliteitsnormen IFS en BRC stellen dat medewerkers aantoonbaar getraind moeten zijn op de CCP’s. In deze training leer je het belang van CCP’s en het beheersen van de CCP metaaldetectie. Na een korte introductie van de begrippen, het HACCP-systeem en de vereisten, volgt een praktische uiteenzetting van de benodigde handelingen.

Inhoud

 • Introductie metaaldetectie
 • HACCP
 • Gevarencategorieën
 • CCP’s
 • CCP metaaldetectie
 • Omgaan met afwijkingen

Voor wie?

De E-learning Metaaldetectie is bedoeld voor productiemedewerkers en medewerkers van de TD die werken met de metaaldetectie en ieder die behoefte heeft aan basiskennis over metaaldetectie.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning CCP metaaldetectie waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen je werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en je ontvangt na afloop een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je voor deze CCP getraind bent.

Direct de E-learning volgen

Wil je direct de E-learning training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt daarna een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 • Duur

  max. 60 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief