banner sinaasappels

Zelf eenvoudig een e learning maken

Wil je zelf een e learning maken? Dit doe je eenvoudig met onze online e learning software. We hebben een online tool ontwikkeld, waarmee je zelf in een handomdraai een onbeperkt aantal e learning trainingen in elkaar zet. Het voordeel van e learning is dat je alle gewenste soorten trainingen eenvoudig kunt realiseren. Hierbij kan het gaan om voedselveiligheidstrainingen of kwaliteitstrainingen als je bijvoorbeeld in de voedingssector werkzaam bent. Of denk aan ARBO- en veiligheidstrainingen die in tal van sectoren van toepassing zijn. Wil je zelf geen e learning maken? Het is ook mogelijk om een kant en klare e learning training of op maat gemaakte e learning training aan te schaffen. Na afloop van de training ontvangt de medewerker direct een certificaat.

Zelf een e learning maken

Om zelf e learning trainingen te ontwerpen, hoef je echt niet over veel kennis van software te beschikken. Via onze online editor ga je eenvoudig een e learning maken, waarbij je de eigen bedrijfslay-out toepast en alle gewenste foto’s en video’s toevoegt. Je maakt zelf diverse vragen en antwoorden aan, zodat de e learning training lekker interactief is en de cursist geprikkeld blijft. Op deze wijze maak je in een handomdraai een onbeperkt aantal trainingen aan, zodat de kennis van medewerkers altijd up-to-date blijft.

E learning training op maat

Wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is en dat je de lesstof van een e learning training graag zoveel mogelijk laat aansluiten op de praktijk. Daarom bieden we ook e learning training op maat aan. Hierbij inventariseren we samen met jou welke onderwerpen, instructies, foto’s en video’s in de e learning training naar voren moeten komen. Daarna gaan we aan de slag met de ontwikkeling en zorgen we voor een complete e learning training op maat met daarin tal van vragen om de kennis van medewerkers te toetsen.

Voordelen e learning maken

  • Realiseer eenvoudig alle gewenste e learning trainingen met e learning software
  • Niet veel kennis nodig van software
  • Gebruik kant en klare e learningen of maak er zelf een

Meer weten over zelf eenvoudig e learningen maken?

martijn-website

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

Neem contact op

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

martijn-website

Hulp nodig bij het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu